Se med fra 22:00: I aften draftes holdene til Global Poker League

Så er det i aften at de 12 holdkaptajner i den spritnye pokerliga, Global Poker League, mødes i Los Angeles for at drafte spillere til deres respektive franchises. Spillere som Philipp Gruissem, Maria Ho, Celina Lin, Liv Boeree, Marc-Andre Ladouceur, Anatoly Filatov, Bryn Kenney, Fabrice Soulier, Max Pescatori, Andre Akkari og Faraz Jaka skal hver især udvælge fire pokerprofiler til deres respektive hold, når der over fire runder draftes blandt alle de spillere fra Global Poker Index’ top-1000, der har indvilliget i at deltage.

Læs også: Se dem her: Ny pokerliga offentliggør de 12 holdkaptajner

Rome EmperorsDraften kommer til at foregå som det kendes fra blandt andet NFL, hvor holdene på skift får lov at vælge en spiller. I runde 2 og 4 vendes draftrækkefølgen om, så det startende hold til at drafte i første og tredje runde, Max Pescatori og Rome Emperors, vælger altså sidst i anden og fjerde ombæring.

Både spillere og medier har allerede nu gisnet om, hvem der bliver draftens første pick, og der er generel konsensus om, at det IKKE bliver GPI-rangligens nummer 1, Steve O’Dwyer, der går først. I stedet forventes Max Pescatori at vælge landsmanden Mustafa Kanit, i et forsøg på at give det italienske hold noget lokal identitet.

Læs også: Ingen danskere i spil når ny pokerliga sætter hold

Ingen af de 12 holdkaptajner får desværre lejlighed til at drafte nogen danskere, da ingen af de 9 rød-hvide top-1000 spillere har tilmeldt sig draften. Der er dog stadig en mikroskopisk chance for dansk deltagelse, da hver kaptajn efter draften skal vælge yderligere to wildcards til sit hold, der skal være med i jagten på sejren og de $120.000 til vinderholdet.

Hele draften bliver livestreamet direkte fra Los Angeles fra klokken 22.00 dansk tid, og du kan følge med lige her på PNN (stream er i toppen af artiklen). Rigtig god fornøjelse.