Mike “The Mouth” Matusow: – Fuck all haters!

Tidligere i dag kunne vi her på PNN.dk berette om, hvordan Mike Matusow først havde kaldt Gus Hansen og Viktor Blom for “stone degenerates” i et nyt interview, hvor han samtidigt udtrykker skuffelse over at være blevet vraget som Full Tilt pro, og senere kunne vi fortælle at selvsamme Matusow havde slået Viktor Blom ud af NBC National Heads-Up Championship i Las Vegas.

Dernæst gik “The Mouth” i ringen med Barry Greenstein, som også måtte lade livet mod Matusow, som tilsyneladende har fundet tilbage til sin gamle poker-storform.

Viktor Blom var i hvert fald den første til at anerkende Matusows sejr, da han skrev følgende på Twitter:

“Gik ikke videre i NBC, men havde det sjovt og Mike Matusow spillede godt mod mig, synes jeg”, skrev Blom.

Læs også: Mike Matusow slog Isildur ud

 

The Mouth kæfter op på Twitter

Det har med andre ord ikke været kedeligt at holde øje med Mike “The Mouth” Matusow de seneste par dage, og nu har spradebassen igen gjort opmærksom på sig selv på det sociale medie Twitter.

Her nærmest storjubler han over sine sejre over Viktor Blom og Barry Greenstein, og opfordrer railbirds til at spille penge på ham, da han føler sig uovervindelig:

“To nede, mangler fire. Hvis nogen vil tjene penge, så find et sted som tager imod bets på kampene, da jeg ikke kan tabe. Det er min tur #fuckallhaters”, tweetede Matusow.

I næste runde venter John Hennigan på Matusow, og her skal det bliver interessant at se om Mike “The Mouth” får mere ammunition til sin mundkanon, eller om han lister stille ud af bagdøren. Vi ved godt hvad vi håber på, her på redaktionen.

Læs også:  Mike “The Mouth” Matusow er skuffet over Full Tilt