Mike “The Mouth” Matusow er skuffet over Full Tilt

En af tidligere tiders mest profilerede high stakes spillere – Mike Matusow – er nærmest forsvundet fra poker verdenens overflade siden Full Tilt lukkede helt tilbage i 2011, men nu har vi fået lov at få et gensyn med den bombastiske Mike “The Mouth” i et dugfriskt interview.

Mike Matusow spiller i disse dage NBC National Heads Up Poker Championship i Las Vegas, og her fangede PokerStrategy.com ham til en snak om Mikes sejr i første runde mod Michael Mizrachi, og lidt om Full Tilts behandling af sine tidligere pro’er.

 

Exit The Grinder

I første runde af NBC HU Poker Championship mødte Mike Matusow som nævnt en gammel kending og personlig ven – nemlig Michael “The Grinder” Mizrachi. Og her skulle det blive til en sejr for “The Mouth” efter lidt af et setup, som han beskriver således:

Mike Matusow: 86 off suit

Michael Mizrachi:

Flop:

Mizrachi better 1500, Matasow raiser til 3000 og Mizrachi caller.

Turn:

Mizrachi gør det til 2500, og Matusow nøjes med at calle.

River:

Mizrachi gør det nu til 6000, og Matusow rykker all in, hvilket efterlader Mizrachi med 10.500 chips bag og et crying call.

“Det var en god sejr for mig, det er ikke sket for mig i lang tid”, konstaterede Matusow tørt og ærligt.

 

Matusow skuffet over Full Tilt

Ligeså ærlig er Matusow, da snakken falder på Full Tilt og sitets behandling af sin stab af tidligere pro’er.

“Jeg håbede at komme tilbage på Full Tilt (som pro, red.), men de vil ikke have mig, ser det ud til. Hvilket jeg ikke forstår – jeg er en omvandrende reklamesøjle. Det er så skørt, jeg går rundt her og alle ved hvem jeg er. Alle vil have billeder og autografer. Hvorfor nogen ikke vil have mig til at repræsentere dem, forstår jeg ikke. De vil hellere se på de her internet-unger, som ingen personlighed har og ingen ved hvem er, men hey, jeg vil ikke tigge nogen om at lave penge til dem. Jeg ved, hvad jeg bringer med mig til bordet”, siger Matusow i interviewet.

Da han bliver spurgt om han er skuffet over at være blevet vraget som sitets ambassadør, siger Matusow: “Ja, det er jeg. De sagde de ville have folk der kunne spille på deres site, og jeg sagde, jeg var klar til at flytte til Europa og spille hos dem – hvad der krævedes for at repræsentere dem.”

 

“Gus og Isildur er bare degenerates”

Da intervieweren konstaterer, at mange spillere deler samme skæbne, og kun Gus Hansen og Viktor Blom har været i stand til at få sponsorkontrakter på Full Tilt efter genåbningen, siger Matusow: “Hvad er de? De er bare “stone-degenerates” som ryger op og ned i penge hver anden uge.”

Til de af vores læsere som ikke ved hvad en “degenerate” er, kommer her en oversættelse fra en online slangordbog:

“Karakteriseres ved en villighed til at gå i økonomisk, mentalt og fysisk forfald fra tid til anden” og “reference til kortspillere, væddeløbsbumser, bookmakere, terningespillere, folk der vædder. Gamblers kan godt lide at betragte andre gamblere som “degenerates”, men ikke rigtigt dem selv.”

Du kan se interviewet med Mike “The Mouth” Matusow her: