Dublin: Morten Jensen klar til dag 3 ved sin EPT premiere

Med de tre danske pokerproer Theo Jørgensen, Mickey Petersen og Jannick Wrang klar til andendagen ved EPT Dublin, var forhåbningerne om en rød-hvid kriger på turneringens dag 3 tårnhøje, men ultimativt var det hverken ‘Sølvræven’, ‘mement_mori’ eller ‘bajawa’, der endnu hang i, da spilet blev indstillet i går aftes. Det var i stedet Morten Nymann Jensen fra Hornslet, der nu er ene mand om at forsvare de danske farver i den irske hovedstad, når det sidste ryk mod pengene bliver taget i dag.

Læs også: Stærkt dansk trekløver avancerer ved EPT Dublin

Morten Nymann Jensen kom til andendagen med en stack vel over average, og fik allerede fra tidlig eftermiddag plads på det livestransmiterede TV-bord. Her måtte han slås med spillere som Jaime Staples, Pierre Neuville, Christoph Vogelsang og Pratyush Buddiga, og formåede desværre heller aldrig rigtig at få momentum. Fra at have startet dagen med 79.400 måtte han 6 levels senere konstatere, at der havde været mus i stacken, og danskerne har således blot 38.400 chips med til tredjedagen, hvilket placerer ham i den tungere halvdel af de 127 tilbageværende. Spillet genoptages på level 15 – 1.500/3.000 – 400 – så med lige under 13 big blinds må man håbe, at Morten Jensen har husket at pakke arbejdshandskerne i kufferten.

Bedst gik det i går for kroatiske Ivan Banic, der formåede at spille sig i den gule føretrøje med 381.200. Også canadiske Mike ‘Timex’ McDonald havde en god dag ved filten, da han lukkede i 291.000, mens Christoph Vogelsang (280.100), Anthony Zinno (279.800), Dominik Panka (203.700), Liv Boeree (147.600), Steve O’Dwyer (90.900) og Chris Moorman (78.800) bare er et par af de tilbageværende superstjerner.

Spillet genoptages klokken 13.00, og selvom Morten Jensen næppe kan se frem til endnu en fuld dag i TV-sættets skarpe lys, så er der stadig garanti for masser af god poker, når de resterende spillere så småt skal i gang med boblespillet. Du kan naturligvis se med her på PNN i eftermiddag.