Stærkt dansk trekløver avancerer ved EPT Dublin

Med bare 142 deltagere på EPT Dublins førstedag var der lagt et vist pres på skuldrene af dag 1B, for at EPT Dublins genfødsel på pokertouren ikke skulle blive en decideret katastrofe rent deltagermæssigt. Det pres blev heldigvis indfriet, da hele 442 pokerentutiaster fra nær og fjern fandt vejen til den alfegrønne filt i Irlands hovedstad, og således ender det samlede deltagerantal ved årets stop i Dublin på respektable 589 spillere.

Læs også: Agerskov ude af main event på førstedagen i Dublin

Mens 1A kun havde to rød-hvide krigere i aktion, så var der noget mere at juble over på andendagen for de danske railbirds. Udover udenlandsdanskeren Kim Wittendorff og færøske Bui Niclassen var der nemlig tre velkendte ansigter i vrimlen i form af Mickey ‘mement_mori’ Petersen, Jannick ‘bajawa’ Wrang og Theo Jørgensen, og mens de to førstnævnte desværre ikke formåede at spille sig videre, så sad de tre EPT-veteraner stadig med chips foran sig, da spillet blev indstillet kort efter midnat lokal tid.

Bedst gik det for Mickey Petersen, der spillede sine 30.000 op i respektable 76.000, mens både den tidligere EPT Campione-vinder og ‘Sølvræven fra Greve’ kæmpede for at hænge i til slut. Således endte Jannick Wrang i 19.100, mens Theo Jørgensen har bare 16.700 med sig til dagens spil. Dagens mand i skysovs blev portugisiske Francisco Oliveira, der lukkede i 175.100, mens profiler som Chris Moorman (97.900), Jaime Staples (89.600), Bertrand ‘Elky’ Grospellier (81.400), Liv Boeree (80.000) og George Danzer (69.300) alle indtager en plads i den bedre halvdel af feltet.

Spillet genoptages klokken 13.00 dansk tid, og der vil EPTLive også blive skudt i gang. Mickey ‘mement_mori’ Petersen og Theo Jørgensen er i øvrigt kommet på samme bord, så man kan krydse fingre for, at de to danske spillere indtager en plads i rampelyset fra dagens start.