Gus Hansen har tabt 20 mio. kr siden november

Gustav Hansen er Danmarks mest kendte pokerspiller, og igennem årene har han også bevist sit værd ved et pokerbord i adskillige omgange.

Men siden november 2012, hvor Gus Hansens gamle hjemmebane Full Tilt Poker genåbnede online, har hans bankroll på sitet nærmest været i frit fald – kun afbrudt af enkelte dage med sorte tal på bundlinjen.

I alt har Gus nu tabt $3.7 mio. eller det der svarer til godt 20,5 mio. kr. siden november, iflg. HighstakesDB som er et trackingsite, der holder regnskab med de største cash games på internettet.

Det store tab er en realitet efter 85.000 spillede cash game hænder i perioden, hvilket er rigtigt mange hænder for en highstakes-spiller.

Faktisk har Gus været en af de mest aktive highstakes-spillere på Full Tilt siden sitet genåbnede i november, hvor han igen kunne få adgang til de mange penge, han havde stående på sitet, da det amerikanske justitsministerie lukkede det ned i forbindelse med Black Friday tilbage i april 2011.

Læs også: Gus modtager fornem hæder

 

Fik låst millioner

Dengang fortalte Gus til Card Player, at han var den spiller på Full Tilt, som havde næstflest penge stående, da de blev låst i forbindelse med Black Friday, hvilket må antages at have været et ikke ubetydeligt beløb i millionklassen.

Gus Hansens karriere på Full Tilt har ellers aldrig for alvor været en dans på roser.

På et tidspunkt i 2009 var han oppe med næsten 2 millioner dollars, men derfra gik alt galt for den dameglade dansker, som til dagligt bor i skatteparadiset Monaco. I ca. halvandet år tabte Gus stort set alt han rørte ved online, og omkring august 2010 var han mere end $9 millioner i hullet.

Læs også: Mike “The Mouth” skuffet over Full Tilt

 

Justitsministerie blokerede for comeback

Han nåede dog at komme på rette fod igen, og vandt $6 mio. af pengene tilbage, inden det amerikanske justitsministerie altså lukkede for festen i 2011. Siden da har Gus bare ventet på at kunne komme tilbage på Full Tilt, men nu hvor dørene igen er åbnet for danskeren, synes tingene stadig ikke rigtigt at gå hans vej.

Gus har dog altid været en ganske habil turneringsspiller, og han er placeret i Top20 over listen af spillere, som har vundet mest i turneringspoker. Hele $9.8 millioner i gevinster er Gus noteret for, men online cash games synes ikke at være nær så gode ved danskeren.

Forskellige modstandere har knust ham ved bordene dag ind og dag ud, og den seneste tids nedtur har sendt ham ned på et samlet minus på i alt $7 mio. på Full Tilt Poker siden sitet for første gang tilbage i 2004 åbnede.

Læs også: Gus Hansens rekordpot: 3 millioner på én hånd