Én uge til start: Trickett og Brunson har fået pokerliga-wildcards

Den 5. april skydes Alexandre Dreyfus’ nye, store pokersatsning, Global Poker League, endeligt i gang. når de 12 hold skal forsøge at skrabe point til sig ved onlinefilten. Mens fire ud af seks pladser er fyldt som følge af den stort opslåede ‘draft night’ i slutningen af februar, så har holdkaptajnerne endnu to wildcards at uddele til spillere, der enten ikke blev eller kunne blive draftet ved arrangementet. Nu er de første wildcard-picks så begyndt at falde, og indtil nu er der sendt bud efter profiler som Sam Trickett og Todd Brunson.

Læs også: Ingen danskere i spil når ny pokerliga sætter hold

Trickett er ikke overraskende blevet valgt af Liv Boeree, der er holdkaptajn for London Royals. Hun har benyttet sit andet wildcard til at sætte sig selv på holdet, og har således fuldendt ligaens måske stærkeste hold, der nu består af Igor Kurganov, Vanessa Selbst, Chris Moorman, Justin Bonomo og altså Trickett og Boeree.

London Royals

Også Rome Emperors manager – Max Pescatori – har offentliggjort sine valg, og udover en plads til sig selv, er også Todd Brunson kommet på holdet. Hos Moscow Wolverines har manager Anatoly Filatov ligeledes gjort plads til sig selv, mens den ukrainske Igor Yaroshevsky har fået det andet wildcard.

Endeligt har Fabrice Soulier valgt at opruste på onlinefronten, ved at vælge den franske highstakeshaj, Alex ‘Alexonmoon’ Luneau. Med stjerner som Davidi Kitai, George Danzer og Bertrand ‘Elky’ Grospellier må Aviators regnes som Europas næststærkeste hold.

Aviators

Valgene fra de resterende otte hold forventes at blive offentliggjort over de næste par dage. Du kan læse mere om Global Poker League på ligaens hjemmeside, hvor der også vil være informationer om runde 1, der som bekendt streames på Twitch i næste uge.