Morten Jensen sendt på porten med knækkede konger

Det kunne være blevet til en af pokerens ultimative Askepot-historier, hvis Morten Jensen var gået hele vejen ved EPT Dublin. Den danske hobbyspiller kvalificerede sig for bare 10 FPP på PokerStars, og skulle i går forsøge at omsætte det til kolde kontanter ved at ramme pengene i festivalens main event. Et grimt bad beat satte imidlertid en stopper for pokereventyret, da Jensen kort inde på dag 3 fik skudt sine konger i sænk af en israelsk bøddel.

Læs også: Dublin: Morten Jensen klar til dag 3 ved sin EPT premiere

Da de to kombatanter kom ind preflop, var Morten Jensens  ellers vel foran Or Hadads , men allerede på floppet kunne man ane ugler i mosen. Turn var en aldeles blank , og således skulle danskeren blot undgå syv outs for at have startet tredjedagen på bedst tænkelig måde. Desværre sejlede straighten ind på river , og således blev det ikke til et cash i Morten Jensens første EPT nogensinde.

Dermed er sidste danske islæt ude af turneringen, men det betyder ikke ligefrem, at der ikke er nogen interessante navne blandt de resterende 45 spillere. Helt i top af chipsoversigten ligger britiske Alex Goulder, der som den eneste mand har krydset millionen, men spillere som WSOP Europe-vinder Adrian Mateos (631.000) og den tidligere November Niner James Akenhead (626.000) har ligeledes fundet vej til top 10. Endelig er Luca Pagano (470.000), Anton Wigg (345.000), Antoine Saout (325.000), Pierre Neuville (262.000), Jaime Staples (241.000), Dzmitry Urbanovich (164.000) og Dominik Panka (91.000) også stadig med i opløbet, så der er lagt op til en rigtig spændende afgørelse i Irland.

Spillet genoptages klokken 13.00 dansk tid, hvor de sidste 45 spillere skal spille fem levels eller indtil et 6-mands finalebord er fundet. Du kan naturligvis følge spillet direkte fra Dublin her på PNN.