Matusow: -Har Hellmuth og jeg revolutioneret poker på tv IGEN?

Mike ‘The Mouth’ Matusow er helt oppe at ringe over sin triumf i NBC National Heads-Up Championship og den medfølgende førstepræmie på svulstige $750.000. Vejen til guldet gik gennem Viktor ‘Isildur1’ Blom, Barry Greenstein, John Hennigan, Scott Seiver og til sidst altså selveste Phil Hellmuth.

Læs også: Mike Matusow vinder NBC National Heads-Up Championship

Lykønskningerne strømmer ind til Mike Matusow, og mange af lykønskningerne går på, at finalen var en rigtig old school-finale, og at det var skønt at se de to gamle drenge ‘battle it out’ i finalen. Og måske de mange enslydende lykønskninger har steget Mike Matusow en kende til hovedet.

“Klokken er 9.30 om morgenen, og jeg er lysvågen. Jeg er stadig i chok over at vinde NBC Heads-Up. Jeg kan ikke forstå, at Phil Hellmuth og jeg spillede om guldet til sidst. Utroligt!,” skriver Mike Matusow på Twitter.

Og næsten oveni den tweet endnu en – en tweet, der tydeligt viser, at Mike Matusow i den grad føler, at han har været del af noget stort:

“Jeg ligger her i sengen – overcome with emotion – og jeg undrer mig virkelig over, om Phil Hellmuth og jeg nu har ændret pokerspillet på tv endnu engang,” skriver Matusow, der altså tager æren for allerede at have ændret pokeren tidligere i karrieren. Måske det ligefrem er det store boom, han henviser til..?

Læs også: Overtroisk Matusow: – 1111 engle på min skulder

Den sjoveste kommentar til Matusows tweet om at have ændret – revolutioneret – pokeren igen, kommer fra en Ryan Haupt:

“Cocaine’s a hell of a drug.”