Overtroisk Matusow: – 1111 engle på min skulder

Dagens store nyhed i internationale pokermedier – og her på PNN.dk – er uden tvivl Mike Matusows sejr ved NBC National Heads-Up Championship.

En yderst overraskende sejr hvis man spørger rundt omkring i pokerkredse, men hovedpersonen selv er slet ikke så overrasket.

I et interview med Kristy Arnett umiddelbart efter sejren, forklarer Mike Matusow hvorfor han vidste, at han ville vinde denne turnering efter blot nogle få vundne hænder:

“Vil du høre hele historien? Nu skal I ikke allesammen tro at jeg skør, men her er historien: Det hele begyndte for et par måneder siden. Jeg blev ved med at se de her tegn. Uanset hvor jeg gik hen så jeg 11 11 og 5 5 5, så jeg begyndte at kigge på disse tal og hvad de betød. Og det viser sig at 11 11 betyder, at der er 1111 engle på ens skulder, og 5 5 5 betyder, at dit liv snart forandrer sig på en rigtig god, positiv måde, så mød det med åbne arme. Og jeg blev ved at se det og se det og se det… og da jeg kom her og vandt et par hænder vidste jeg, at jeg ville vinde denne her turnering. Der vidste jeg, det var min tur. Det var dét alle tegnene handlede om. Så det hele kommer fra de her tal, jeg har set hver dag i to måneder. Og her er jeg. Så bare tro jeg er skør, men det er hvad det er”, forklarede Matusow.

Kristy Arnett spurgte dog ikke ind til, om de mange 11- og 5-taller var blevet spottet ved rouletten, men skiftede i stedet hurtigt samtaleemne til hvordan Matusow så på sin egen præstation i turneringen.

Det kom der et rigtigt spændende interview ud af, som du kan se i sin helhed lige her: