Angrende Esfandiari donerer propbet-gevinst til velgørenhed

Når tilpas mange pokerspillere med lidt for mange penge mellem hænderne er samlet til turneringsserier rundt omkring i verden, synes der altid at opstå tossede væddemål ud af det blå. Det seneste skud på stammen var som bekendt Antonio Esfandiari og Bill Perkins’ propbet, hvor førstnævnte ikke måtte gå nogen som helst steder i 48 timer, ved mindre det var ved at foretage de såkaldte ‘lunges’ – en træningsøvelse kendt fra Crossfit. Selvom Antonius ultimativt vandt bettet, så måtte han æde en diskvalifation fra årets PCA Main Event, efter han tissede i en flaske ved pokerbordet på grund af fysiske smerter som følge af den gakkede gangart,

Læs også: Tissede ved pokerbordet: Esfandiari smidt ud af EPT

For “triumfen” fik Esfandiari sine $50.000 fra Bill Perkins for at have vundet væddemålet, men i går kunne PokerNews så afsløre, at ‘The Magician ikke beholder en eneste af de dollars selv. Esfandiari har nemlig så dårlig samvittighed over sin opførsel på Atlantis Paradise Island Resort, at han nu vælger at donere hver en cent til godgørende formål.

“Jeg er flov over de handlinger, jeg skred til for at vinde væddemålet. På papiret vandt jeg, men jeg tabte i livet. Uanset hvor meget man holder af propbets, så er der en grænse for, hvor langt man kan tillade sig at gå, og den overskred jeg. (…) Jeg har overvejet, om der på nogen tænkelig måde kunne komme noget godt ud af denne situation, og derfor har jeg valgt at donere hele beløbet til velgørenhed”, siger Esfandiari blandt andet i interviewet.

Han fortæller også, at han er helt enig i PokerStars’ beslutning om at smide ham ud af turneringen, og at han for alvor har lært sin lektie. Derfor kan de to organisationer One Drop og REG (Raising for Effective Giving) nu hver især se frem til en $25.000 indbetaling fra den angrende pokerpro.