Tissede ved pokerbordet: Esfandiari smidt ud af EPT

Antonio Esfandiari indtager ikke bare andenpladsen på listen over mest cashende spillere nogensinde, mer er også en af pokerverdenens mest kulørte personligheder. ‘The Magician’ som han kaldes, har deltaget i utallige vanvittige propbets, som da han væddede en halv million dollars med Bill Perkins på at han kunne leve i cølibat i ét år, blot for at købe sig ud ni dage senere. I går lykkedes det dog den charmerende karakter at gå over stregen, og endnu engang var det i forbindelse med et propbet med Bill Perkins. Det skriver Pokernews.com.

Læs også: Esfandiari vædder $500.000 – Må ikke have sex i et år!
Læs også: Esfandiari: – Jeg købte mig ud af “ingen sex bet” efter 9 dage

Esfandiari og Perkins indgik på turneringens dag 1B et væddemål, hvor ‘The Magician’ i 48 timer skulle ‘lunge’ alle steder i stedet for at gå. ‘Lunge’ er en øvelse kendt fra crossfit, hvor man tager et skridt fremad, holder overkroppen så oprejst som muligt, og når det forreste lår er parallelt med gulvet, skubber man fra med den anden fod og vender tilbage til startpositionen. Det er en øvelse der især belaster ben, baller og lår, og det fik den amerikanske pokerstjerne i høj grad at mærke. I hvert fald var Esfandiari så øm i benene, at han i løbet af dagens spil vurderede, at det var for hårt at gå på toilettet, frem for at tisse i en medbragt beholder ved pokerbordet.

På diskret vis lykkedes det Esfandiari at få urineret ved bordet, men da den episode kom turneringspersonalet for øre, faldt der imidlertid brænde ned. I hvert fald blev amerikaneren efterfølgende diskvalificeret fra turneringen, og hans 100.000 chips stack fjernet fra bordet, som følge af ‘brud på etikkette’ ved pokerbordet.

Esfandiari har selv indrømmet, at det var formentlig var at tage det et skridt for langt, og har også undskyldt for episoden, men uanset er han altså ikke at finde på dag 3 af PokerStars Caribbean Adventure Main Event. Det er ikke kommet frem, hvor mange penge der var på spil i det nu afsluttede propbet, men man må håbe, det var en del, når det nu begynder at koste turneringsdeltagelser sent på dag 2.