Rusten Eastgate bustede i Georgien: “Bare en engangsforestilling”

Siden Peter Eastgate stoppede som PokerStars Pro tilbage i 2010, har der været meget stille om den tidligere danske verdensmester. Dengang lagde han pokeren på hylden, og siden er det kun blevet til lidt sporadisk spil her og der. I går var ‘Isser’ imidlertid kortvarigt i pokermediernes søgelys igen, da han stillede op ved WSOP Circuit Main Event i den georgiske hovedstad Tbilsi, men hovedpersonen selv kunne her til morgen berette, at der ikke var tale om en succesfuldt tilbagevenden til pokeren.

Læs også: Eastgate får hovedrolle ved WSOP: – Vil vinde endnu en titel

“Jeg bustede i går på dag 1a. Faldt direkte i fælden, da min modstander slowplayede et floppet set i esser på et ukoordineret board”, fortalte Eastgate til PNN dagen derpå.

“Valuen var ellers fin i turneringen, men mit spil bar præg af at være rustent. Var nok lidt for aktiv og tænkte i flere situationer formentlig ikke dybt nok over mine modstanderes bluff-frekvens, og mine egne muligheder for at bluffe dem – jeg var simpelthen for hurtig til at give potten op”, vurderer han.

Spritstiv med O’Dwyer

Det tidlige exit i turneringen betyder dog, at den fynske pokerpensionist får masser af tid til at give sig i kast med sit tidligere speciale – cashgamene – i Tbilsi. Det bliver dog med al sandsynlighed ikke i dag, Eastgate sætter sig til pokerbordene på Tbilisi Sports Palace, hvor det stort opslåede Circuit-stop finder sted. Der gik nemlig gravøl i den i går, afslører han.

“Dagen i dag skal dels gå med lidt byvandring, men der skal også plejes tømmermænd ovenpå en bytur i går med blandt andre Steve O’Dwyer. Vi var på karaokebar, hvor der blev optaget et par videoer, som utvivlsomt er bedst tjent med aldrig at blive forevist offentligheden. Min vokal er som at høre negle, der kradser på en tavle, men det ændrer dog ikke på, at det var meget sjovt at være hviskende andenvokal på Bryan Adams ‘Everything I do, I do it for you'”, lyder det fra Eastgate.

SteveOdwyerTOPny

Udover Peter Eastgate er også Steve O’Dwyer i Georgien, for at deltage i den svært promoverede WSOP Circuit-turnering, ligesom Dzmitry Urbanovich også er i Tbilsi.

Han fortæller yderligere, at han fik sig en god snak med den irsk/amerikanske highroller om pokerens tilstand.

“Han fortalte mig, hvor hård konkurrencen er blevet i poker. For flere år tilbage anbefalede han gud og hvermand, som ikke engang var aktive i spillet, om hvor latterligt nemt det var at tjene penge i poker. I dag har mange af hans dygtige kolleger inden for industrien store kvaler med at holde hovedet oven vande på midt og highstakes. Han fortalte dog også, at der på ultra high stakes stadig kan opstå sindssygt lukrative spots, som for eksempel den seneste $200.000 highroller turnering i Manila, hvor tre highrollere ikke dukkede op til dag 2, fordi de var gået på en all night bender i baccarat, hvor de havde spillet om millioner per hånd”, genfortæller han.

Lever stadig af WSOP-gevinst

Selvom turen til Tbilsi var et fint gensyn med livefilten for den tidligere verdensmester, så understreger han dog også, at der ikke er tale om et comeback.

“Det er bare en engangsforestilling. Jeg er at betragte for en pensioneret pokerspiller. Spiller med så uhyre sjældne mellemrum og er efterhånden så urutineret, at folk bør opsøge mig, så meget er jeg faldet efter konkurrencen. Men nyder stadig mindwar elementet i spillet, når jeg så endelig sætter mig ved filten”, siger han.

eastgate sporten

Peter Eastgate vandt i 2008 $9,1 millioner ved WSOP Main Event. De penge lever han stadig godt af i dag.

I stedet nyder den jordnære fynbo stadig godt af sin rekordstore gevinst fra 2008, der i dag lader ham nyde livet i fulde drag.

“Jeg må indrømme, jeg stadig bare er en sjuftet dagdriver, der nyder tilværelsen uden rigtigt at lave dagens gode gerning. Jeg er til gengæld også rigtig ferm ud i den disciplin af complacency med 6 års intensiv træning. Økonomisk er det dog bæredygtigt, da jeg er mere end rigeligt dækket ind på at kunne leve af formuen fra WSOP 2008. Mit forbrug er også normaliseret nu, sådan jeg ikke løber tør for midler på at opretholde en high maintenance, dekadent livsstil”.