Eastgate får hovedrolle ved WSOP: – Vil vinde endnu en titel

Peter Eastgate har ikke befundet sig meget i poker-rampelyset de senere år, men i denne uge vender den danske 2008-verdensmester tilbage til den store scene, når WSOPs første Circuit Event finder sted i den voksende pokernation Georgien.

Det er Adjarabet.com som har lokket WSOP Circuit til Georgien, og festlighederne løber af stablen fra d. 3. – 9. marts i Tbilisi Sports Palace, Georgiens største indendørs sportsarena. I alt skal der spilles 19 events i Tbilisi, og det store trækplaster er selvfølgelig Main Event som er et $300.000 guaranteed $1000 Buy-in re-entry event med flere startdage.

Her får Peter Eastgate en hovedrolle, da “Isser” har fornøjelsen af at annoncere “Shuffle Up and Deal” ved Main Event. Han rejser dog ikke den lange vej kun for at tale i mikrofon, men gør også samtidigt et sjældent comeback til pokerbordet i jagten på endnu en WSOP titel.

“Der er ingen tvivl, efter hvad jeg har læst og hørt, at Adjarabets WSOP Circuit i Tbilisi er en stor ting, og har fået megen international opmærksomhed. Det er uden sammenligning det største poker event nogensinde afviklet i regionen. Jeg ser virkelig frem til mit besøg, og det bliver sjovt at kalde “Shuffle Up and Deal” og starte Main Event”, siger Eastgate og fortsætter:

“Jeg var i Georgien for første gang sidste år, og var virkeligt imponeret over pokerscenen og den fantastiske gæstfrihed. Denne gang har jeg planer om at prøve cash games – jeg har hørt de er gode. Det hele bliver en sjov oplevelse, men det jeg i virkeligheden gerne vil er, at vinde eventet og endnu en WSOP-titel”, slutter Eastgate af.

Læs også: Eastgate tabte 450.000 kr. til vennerne i væddemål

At det er lidt af et scoop at få Eastgate til Georgien understreges også af annoncørerne:

“WSOP Main Event-mestre bliver bemærket, når de går ned ad gaden i Tbilisi, og vi er henrykte over at kunne byde Peter Eastgate velkommen tilbage til Georgien”, siger Lasha Machavariani, Chief Marketing Officer hos Adjarabet.

Foruden Peter Eastgate får WSOP Circuit Georgia også besøg af bl.a. den nylige EPT Dublin-vinder Dmitry Urbanovich, Daniel “Jungleman” Cates og den nuværende nummer ét på GPI, Steve O’Dwyer. Derudover forventes også størstedelen af den polske pokerelite at dukke op i jagten på hæder og ære i det første WSOP Circuit Event i Georgien.