Agerskov ude af main event på førstedagen i Dublin

Hvis Dublin er et sandt tivoli for verdens pokerspillere i disse dage, så er EPT main event uden tvivl hovedattraktionen, og i går åbnede PokerStars så endelig op for den rutschebane, som alle har taget turen til det irske for at prøve. To danskere valgte i går at indløse billet, og mens onlinekvalifikanten Morten Jensen formåede at spille sig videre, så måtte vi tage afsked med en tidligere Danmarksmester i Rasmus Agerskov før spillet endelig blev indstillet efter otte levels spil.

Agerskov havde en svært begivenhedsrig dag, da han allerede tidligt formåede at spille startstacken på 30.000 op i 67.000, da hans formåede at holde mod lithauske Vladas Burneikis’ all in på et -flop. Et par timer senere tog danskeren imidlertid et ordentligt hit, da han betalte et stort overbet af på river, med boradet lydende . Agerskov måtte dog i mucken til modstanderens , og på dagens sidste level kom meldingen så, at Agerskov var blevet sendt på porten.

Dermed må de danske railbirds på nuværende tidspunkt stille deres lid til Morten Jensen, der lukkede og slukkede i 79.400 chips. Det er vel over average, der efter dag 1A lyder på små 56.000, eftersom 79 af de 147 startende formåede at avancere. Bedst gik det for tyske Gilles Bernies, der spillede sig i 189.600, mens navne som Mike ‘Timex’ McDonald (162.400), Anthony Zinno (124.800), Fabrice Soulier (123.400) og Jean-Noel Thorel (110.000) alle indtager en top 10-placering efter førstedagen.

Dag 1B skydes i gang klokken 13.00 dansk tid, og her stiller flere danskere til start. Jannick ‘bajawa’ Wrang og Younas ‘cocoojones’ Rønhoff skal som minimum i aktion, mens Theo Jørgensen og Mickey ‘mement_mori’ Petersen også må forventes at skulle vise PokerStars-logoet frem i løbet af dagen.