DraftKings lanceres i Europa med Premier League-samarbejder

Fantasysports er blevet en gigantisk industri i Amerika, men indtil i sidste uge havde ingen af de store, amerikanske udbydere åbnet døren for de europæiske kunder. Det er imidlertid blevet en realitet nu, efter DraftKings i fredags lancerede deres produkt for fantasysports-entusiaster i England. Det skriver DraftKings i en pressemeddelelse.

Læs også: Onlinepokerens arvtager er på vej til Danmark

Dermed kan briterne nu spille med om de gigantiske puljer hos DFS-udbyderen, der for tre uger siden afholdt VM i Fantasy Football, hvor den tidligere pokerpro Aaron ‘aejones’ Jones vandt monstrøse $5 millioner. Englænderne vil få adgang til de 11 samme ligaer, der udbydes i USA, hvilket er Premier League, Champions League, NBA, NFL, NHL Major League Soccer og UFC foruden sportsgrenene golf, Nascar og eSports.

DraftKings har samtidig med lanceringen indgået tre samarbejds-aftaler med engelske Premier League-klubber. Det drejer sig om Arsenal F.C., Livepool F.C. og Watford F.C., der for fremtiden skal hjælpe med at promovere Fantasysports i England. Aftalerne betyder, at DraftKings-brugere i både Amerika og Storbritanien fremover kan vinde merchandise og kampbilletter fra de tre klubber, ligesom DraftKings vil have elektroniske reklamer på de tre stadions.

gun__1454665360_draftkinsg

“Vi ser frem til et samarbejde med DraftKings på så kritisk et tidspunkt for deres globale ekspansion”, fortæller klubbens kommercielle chef, Vinai Venkatesham, til Arsenal.com.

Aftalen med Liverpool løber angiveligt tre år, og inkluderer også, at DraftKings bliver promoveret på klubbens sociale netværks-profiler. Watford og Arsenals aftaler er begge opgivet som ‘længerevarende samarbejder’, og kommer ligeledes til at byde på flere DraftKings-kampagner for klubbens tilskuere, lyder det på The Gunners hjemmeside.

Det er endnu uvist, hvornår DraftKings eller andre Fantasysports-udbydere vil forsøge sig på det danske marked.