Warm Up 4.plads: – så kan jeg tabe lidt ekstra til Mads A og Theo i golf

Martin ‘vmnielsen’ Nielsen – eller blot ‘Piraten’ – spillede sig i går aftes frem på finalebordet i Sunday Warm-Up TCOOP Special. Endestationen blev en fjerdeplads til $58.274, da han fra big blind kaldte et all in med es-ni, men måtte se sig oppe imod es-dame.

Læs også: Danskerne er brandvarme i TCOOP afslutning

‘Piraten’ fortryder dog ikke, at han kaldte for sit liv i spottet.

“Jeg kommer aldrig fra den, når han skubber fra small blind. I andre spots måske, men aldrig, når han skubber fra small blind,” siger Martin Nielsen til PNN.dk.

Masser af walks
Overordnet set var han da også begavet med et ganske fint skrub, hvilket er nødvendigt i en turbo-turnering, og så var modstanderne også gavmilde overfor ham.

“Jeg vandt de flips, der skulle til, men tabte også en del, men det var mod de mindre stacks. Jeg får tre eller fire walks med 18 mand tog ned og mener også jeg får en på finalebordet, det er jo helt vildt! Det tror jeg faktisk giver mig lidt ekstra chance i endgame. Oveni så clicker jeg nogle gange, hvor jeg ikke har lyst til at svare op, hvis de kommer ind over, men det var én af de dage hvor jeg fik taget mange gratis chips ned. I en turbo er det jo helt fantastisk, når man spiller med 10bb hele tiden,” fortæller han, inden han fortsætter.

“Jeg har esser på et tidspunkt med fem tilbage, hvor mega-chipleaderen clicker min big blind til 1.2 millioner. Jeg vælger at gøre det til 3 millioner med mine ca 10 millioner. Det tror jeg er et forkert spil. Kan han nogensinde tro han har fold equity hvis han skubber ind over ? Det tror jeg ikke, ergo bør jeg nok reste som er svagere eller flatte, synke spyttet, og håbe han ikke rammer floppet. Han better jo flop 10 ud af 10, og kan komme til at committe sig.”

De høje PLO-borde lokker
Med henhold til gevinsten på $58.274, så har ‘Piraten’ ingen planer for de mange penge, men måske PLO $50/$100-bordene skal have et skud, fortæller han.

“Der er ingen planer med de $60.000. Sidder der nogle på $50/$100, jeg gerne vil spille med, så sætter jeg mig, ellers så tager jeg nok lidt ud og har lidt ekstra jeg kan tabe til Morten Holm, Mads Andersen og Theo Jørgensen i golf når sæsonen starter.”

Har udset sig et offer
Martin Nielsen har – udover det store cash – fået en fornuftig start på det nye år. Han fortæller således, at han generelt har haft tur i den på PLO-bordene.

“Jeg har været ret aktiv på $10/$20, $25/$50 og $50/$100 i januar med pæn succes. Jeg er en smule oppe, men i forhold til spillets varians så er det blot en dårlig dag jeg er oppe med.”

“Prøv at tjekke ‘kimouk’ på PokerStars ud. Han gør det historisk set ikke godt, men er blevet bedre. Det er nok ham der jages, altså når de ikke jager mig. Jeg vil gerne sidde på $50/$100, men han skal være der og helst også en eller anden kineser, ellers ender jeg nok bare med et af de korte strå.”


Theo og Mads netop som de har fået overbragt beskeden om, at Piraten har vundet knap $60.000. “Så skal der spilles golf!”