Danskerne er brandvarme i TCOOP afslutning

I aften er der fuld gang i de sidste TCOOP-events i denne omgang på PokerStars, og danskerne har fra starten af serien holdt Dannebrog højt ved bordene.

Det gør de igen i aften, hvor det allerede er blevet til adskillige store cashes, men desværre ingen sejre.

Et af de bedste resultater kom for Martin “vmnielsen” Nielsen, som spillede sig på finalebordet i Sunday Warm-Up TCOOP Special, hvor han var uhyggeligt tæt på at få selskab af Jesper “Kipster” Hougaard og en anden dansker ved navn “jomfrusune”, som dog desværre røg i svinget som henholdsvis nr. 13 og 14 – lige før det blev rigtigt sjovt.

Sunday Warm-Up TCOOP Special var et $215 buy-in event, hvor i alt 5157 spillere deltog og det skabte en præmiepulje på $1.031.400. Af dem var $161.808 øremærket til den senere vinder, som desværre ikke blev Martin Nielsen. Efter en solid præstation måtte han nemlig strække våben som nr. 4, da følgende spot udspillede sig:

Med blinds på 500.000/1.000.000 og en ante på 125.000 og 4 spillere ved bordet, samler Martin Nielsen op i Big Blind, og med under 10 big blinds i stacken er han nødt til at calle da “BigMeech99” skubber all in med .

Desværre for Martin Nielsen slog floppet og da turn og river ikke hjalp danskeren var det praktisk talt exit. Efterladt med lidt over 100.000 chips, var han tvunget all in med any two, og selv om “a chip and a chair” er et yndet udtryk i pokerverdenen, var det ikke nok for den velspillende dansker.

Med sig får han dog $58.274, som sikkert er en god trøst.

 

Brandvarme Tjepan hærger videre

I TCOOP #47 – et $2100 Highroller event – var TCOOP’ens varmeste dansker overall, Jaroslav Tjepan, også tæt på endnu et finalebord, men måtte nøjedes med en flot 12. plads og $20.805 for bedriften. Med sig får han dog også de vigtige leaderboard-points, som kan være med til at give ham titlen som årets bedste TCOOP-spiller – en titel der giver ham en $16.500 pakke til 2014 PokerStars Caribbean Adventure og et pyntetrofæ til reolen derhjemme.

Lidt bedre gik det i samme event for en anden dansker – Daniel “MrSmits” Bertelsen. Han spillede sig nemlig hele vejen på finalebordet, hvor alle spillerne var shortstacked og kun havde ét move – all in. På trods af dette var der mindst én spiller ved bordet, som ikke ville snakke deal, og derfor fik spillet lov at fortsætte.

“MrSmits” røg derfor ind i en tre-vejs all in, som han var lige ved at vinde, men en uheldig river sendte ham til railen:

mindgamer:

Jorj95:

MrSmits:

Flop:

Turn:

River:

Placeringen som nr. 6 var dog $87.600 værd, og dermed står “MrSmits” for aftenens største danske cash indtil videre. Main Event er dog lige startet, og man skal bestemt ikke afskrive et stort dansk resultat mere inden den sidste river er faldet i TCOOP’en.