Sådan spilder man en gylden mulighed: Verdens kedeligste Ivey-interview

Han sidder lige der i stolen. Lamperne er tændt. Kameraerne snurrer. Han er notorisk helt umulig at få et interview med, hvilket kommer til udtryk i det faktum, at WSOPs Nolan Dalla i sommers fik landet det første Phil Ivey-interview i tre år(!). En disciplin, som Nolan Dalla bestemt slap fint fra.

Læs: Iveys første interview i tre år: Jeg tænker altid på poker

Og der er såå mange ting, man kan spørge manden om. Frit valg på alle hylder – virkelig!

Så nu sidder han der så – overfor Aaron Jones. Grunden til at han sidder der er fordi, at IveyPoker har opkøbt træningssitet LeggoPoker, der tidligere har været ejet af blandt andre netop Aaron ‘aejones’ Jones og Andrew ‘luckychewy’ Lichtenberger.

Vi håber virkelig at spørgsmålene og svarene var aftalt på forhånd, og at Phil Ivey havde givet udtryk for, at han ikke gad mere end det, man ser i det, der må være verdens kedeligste Phil Ivey-interview nogensinde. Men et eller andet sted er det bare svært at tro på – for han sidder der jo. Kameraerne kører. Mon ikke man kunne bare tage en enkelt afstikker – selv hvis en eller anden stringent aftale foreligger?

Aaron Jones bruger oven i købet den sparsomme tid på at give udtryk for, hvad han selv mener om det hele. Sådan spilder man en gylden mulighed for at lave et interview, der vil blive gengivet i samtlige medier verden over.

Til sommer – hvis vi da ellers får samlet skillinger sammen til at komme til World Series Of Poker – venter der os flere Phil Ivey-afvisninger. Vi er 1 for cirka 25, og vores eneste succes kom i 2009, da Phil Ivey var en af del af November Nine.

Du kan opkøbe Sune Holst for et interview, Phil.

Se ‘interviewet’ lige her: