OFC håndanalyse og $10 gratis hos TonyBet

PokerNet.dk informerer om, at der stadig er €10 gratis at hente, hvis man opretter en ny konto hos TonyBet via PokerNet.dk. Du kan læse mere om det begrænsede tilbud om €10 gratis her, og det er en kampagne der er værd at slå et slag for, for det er ikke hver dag man tilbydes gratis penge i pokerverdenen i disse tider.

Brug eventuelt dine ti gratis Euro på at få testet dine evner af i Open Face Chinese (OFC) for rigtige penge, for TonyBet tilbyder – som det eneste pokersite med dansk licens – nemlig Real Money OFC. Her kan du spille for håndøre pr. point, så du har til rigtigt mange timers Open Face Chinese for dine €10, hvis du bruger dem lidt konservativt.

Har du aldrig prøvet OFC, og kender du ikke reglerne, kan du med god fordel tilsidesætte tre minutter af din tid til at gennemgå en OFC håndanalyse sammen med poker pro og WPT Prag-vinder Alex Goulder i videoen herunder, som er uploadet på TonyBet Pokers YouTube-kanal.

Her analyserer Goulder en OFC hånd spillet mellem Jan Hendrik Tapken og Gary Stone ved TonyBets eget OFC Poker World Championship.