Begrænset tilbud: Få €10 gratis til at spille Open Face Chinese hos TonyBet Poker

TonyBet Poker fik for et par måneder siden dansk licens hos Spillemyndigheden, og dermed kan danskerne nu også spille Open Face Chinese om rigtige penge. Danmarks største pokerportal, PokerNet.dk, har indledt et samarbejde med TonyBet, som blandt andet giver de første 200 signups hos TonyBet €10 gratis at spille for.

Det er oplagt at bruge pengene på at få lært reglerne én gang for alle til Open Face Chinese, men du kan selvfølgelig også spille Omaha og Texas Hold’em med pengene, hvis du lyster. Det eneste krav der er forbundet med dine €10 gratis er, at du skal betale €10 i rake, før du kan hæve pengene til banken.

For at få €10 gratis skal du benytte PokerNets bonuskode “pokernet10” når du opretter kontoen hos TonyBet, så du på den måde oprettes gennem PokerNet. Det har adskillige fordele, for foruden de €10 gratis til de første 200 PokerNet-signups hos TonyBet, kan du også deltage i særskilte PokerNet Races hos TonyBet, hvor der i denne måned er €1000 i puljen.

Bemærk: Tilbuddet hos PokerNet har kørt siden d. 9/3-2016, og 130 spillere har i skrivende stund allerede hentet deres €10 gratis ved at oprette konto gennem PokerNet. Det gælder om at være hurtig, hvis du vil score dig €10 gratis hos TonyBet Poker. Du skal benytte bonuskoden “pokernet10” ved oprettelse hos TonyBet Poker.

Få €10 gratis her via PokerNet.dk >>

 

Tony G. står bag TonyBet Poker

Hvis du har læst med her på PNN.dk gennem årene, kender du formentlig udmærket til spradebassen Antanas Gouga, som også går under navnet “Tony G.”. Tony G. har ryddet forsiderne på alverdens pokermedier talrige gange, når han med store armbevægelser og karakteristiske trash-talk underholder og forarger ved pokerbordene, og i de senere år har han også gjort karriere som succesfuld politiker i hjemlandet Litauen.

Læs også: Tony G. må ikke stille op til Parlamentsvalget

Tony G. er manden bag TonyBet Poker, som i begyndelsen udelukkende var et Open Face Chinese pokerrum, som blev skabt som et resultat af, at ingen andre pokerrum tilbød – og den dag i dag tilbyder – Open Face Chinese for rigtige penge. Dog har TonyBet Poker nu udvidet sortimentet til også at omfatte klassiske pokervarianter som NL Hold’em og PL Omaha. Desuden har TonyBet rullet en serie af fede freerolls og garanterede præmiepulje-turneringer ud for mere end €65.000 om måneden.

Hvis man kan lide action er TonyBet Poker bestemt et sted, der er værd at overveje uanset om man er til OFC, NLHE eller PLO, for her er der fokus på at poker skal gå stærkt og være sjovt. Hos TonyBet Poker findes der f.eks. ikke 9- eller 10-mands borde. Alle turneringer og cash games er 6-max, 4-max eller Heads Up-format, og det sikrer selvfølgelig langt mere action ved bordene, da man ikke kan/bør folde nær så meget som ved et 10-mands bord.

Du kan læse mere om TonyBet Poker i denne anmeldelse hos PokerNet.dk.