Matusow: -Hey Phil, I just fu***ing crushed you!

Mike Matusow er fortsat helt oppe i nærheden af statosfæren efter sin sejr i NBC National Heads-Up Championships, der havde en førstepræmie på $750.000. Alle høflighedsfraserne er nu pakket væk, og Mike Matusow siger, at han intet mindre end udspillede sin modstander i finalen – den 13-foldige WSOP-vinder Phil Hellmuth.

“Helt ærligt, jeg synes, at jeg udspillede Phil Hellmuth. Jeg dominerede ham totalt i den første match. I den anden match skiftede han gear, men jeg fik hurtigt justeret mit spil. Men da vi gik ind til den afgørende match, lod han sine parader falde. Han spillede elendigt de første 15 minutter. Jeg synes helt ærligt, at han var let at spille imod. Jeg troede ikke på, at han overhovedet havde en chance for at vinde, og det var også derfor, at jeg aldrig gik i panik efter at have tabt match 2,” siger Mike Matusow i et interview med globalpokerindex.com.

Og nu hvor nålen er stukket ind, kan han da også lige godt vride den rundt:

“Efter matchen gav jeg udtryk for, at jeg mente, at Phil Hellmuth var den bedste spiller og at jeg derfor blev nødt til at gamble. Det siger jeg for, at han skal have det godt med sig selv. Det bliver man næsten nødt til, når det er ham. Da vi var ude bagved for at cashe vores præmier sagde han, at jeg lavede et par dårlige calls her og der, og jeg gav igen udtryk for, at jeg følte, at jeg blev nødt til at gamble. Med Phil Hellmuth kan du ikke sige: “Hey Phil, I just fu***ing crushed you,” siger Mike Matusow, der så altså vælger at sige netop det her i interviewet.

Læs også: Matusow: -Har Hellmuth og jeg revolutioneret poker på tv IGEN?

Mike Matusow giver udtryk for at sejren har trukket ham fri fra det dynd, som han altid havner i omkring november-december måned. NFL er åbenbart et dyrt bekendtskab for ‘munden’.

“Før jeg blev inviteret til NBC Heads-Up gennemgik jeg en depression. Det gør jeg altid omkring november-december. Jeg taber altid mine penge på sport, derefter bliver jeg deprimeret og forlader ikke sengen,” siger han.

Somebody give that man some help.

Mike Matusow giver udtryk for, at heads up-dysten mod Phil Hellmuth bliver det bedste poker-tv nogensinde.

I så fald bliver det helt utroligt farvefjernsyn. Vi glæder os allerede.