Blanner efter HU-nederlag til Bække: – Svært ikke at være tilfreds

Som tidligere beskrevet her på PNN.dk, så var der i nat dansk infight om sejren i $162 Sunday 6-Max på PokerStars, hvor Allan Bække strøg til tops foran landsmanden ‘U_Tilt_Me’.

Læs også: Stor søndagssejr til Bække – slog landsmands heads up

Men mens det endnu ikke er lykkedes os at fange en kommentar fra Allan Bække, så har vi fået den tabende part i tale. Bag nicket ‘U_Tilt_Me’ gemmer sig nemlig ingen ringere end Nykøbing Falsters stolthed, Søren Blanner.

Dansk kontrol på finalebordet
Blanner beretter om et smertefrit finalebord, hvor de to danskere besad de to øverste pladser fra start til slut, inden de skulle afgøre tingene imellem sig.

“Da vi er trevejs slå jeg sidstemanden ud med es-fem suited mod es-dame, efter vi kom ind på et flop, hvor jeg både havde straight- og farvetræk. Da vi kommer heads up har jeg et chiplead på 2,8 millioner imod Bækkes 2,2 millioner. Her prøver jeg så at overbevise Mr. Supernova Elite om, hans edge ikke er så stor som han tror.”

Tallene viste cirka $22.700 til Blanner og omkring $21.100 til Bække, men da Søren Blanner er en gavmild mand tilbød han et chop med $2.000 tilbage at spille om. Allan Bække accepterede.

“Det går lidt op og ned før den afgørende hånd for 4,5 millioner chips ud af 5 millioner, hvor chipsene helt standard kommer til midten i en reraised pot preflop, hvor jeg har konge-ti vs hans fem-tre på et T24 flop, hvor han så spiker en sekser på river.”

Fint tilfred
Selvom Søren Blanner tabte håneretten til Allan Bække, så er han fint tilfreds med udbyttet af nattens turnering.

“Når man ender heads up mod en så ekstrem dygtig spiller som Bække og kommer til midten som 68% favorit, det er svært ikke at være tilfreds med.”

Den tidligere Sunday Million-finalist fortæller, at resultatet dog ikke skaber anledning til at poppe champagneflasker.

“Jeg er for gammel til at fejre det,” lyder det fra Søren Blanner, som vi kan forvente at se i live-aktion til både De Jyske Mesterskaber i Live Poker og WPT National Vejle.