Bilzerian satser G4 jetfly i cykelbet: – Dette er ingen joke

Aftrækker- og model-glade Dan Bilzerian har øget stakes i det meget omtalte cykelbet med rigmanden Bill Perkins, som indebærer at “Blitz” skal cykle fra sit hjem i Hollywood, Los Angeles til det famøse Las Vegas-skilt på The Strip på 48 timer.

Oprindeligt havde Bilzerian og Perkins væddet $600.000 i dette cykelbet, men nu afslører Bilzerian på sin Twitter-profil, at han også har stukket ud mod poker pro og fellow-playboy Rick Salomon, som nogle måske kender fra kultfilmen “One Night in Paris”, hvor han spillede sammen med Paris Hilton. Iflg. Bilzerians seneste Twitter-opdatering, er det Bilzerians G4 Jetfly mod Rick Salomons $250.000.

Rick Salomon blev først tilbudt væddemålet af Perkins, men takkede nej, og nu er Salomon tilsyneladende også interesseret i at vædde mod Bilzerian.

dan_bilzerian_g4_bet

 

Sund kost og Lance Armstrong som coach

Bilzerian afslører overfor New York Post, at han er gået i intens træningslejr op til cykelbettet, hvilket indebærer sund kost og cykel-coaching af selveste Lance Armstrong.

“Bill hørte at Lance hjælper mig, og tilbød ham et bet: Lance ville skulle klare LA-til-Vegas turen på 15 timer. Lance overvejede det, men afslog”, siger Bilzerian som selv er gået i intens træningslejr for at vinde bettet. Det indebærer selvfølgelig også sund kost som en rigtig sportsmand.

“Jeg spiser fem æggehvider og to æggeblommer, havregrød, frugt og mandelsmør. Derudover tager jeg Zink, Vitamin C og probiotika. En time senere kører jeg i Red Rock Canyon (udenfor Las Vegas) i 4,5 time. Derhjemme får jeg et isbad og et epsom saltbad, får massage, spiser igen og det er så min dag”, fortæller Bilzerian om den hårde træning og afslører at det ikke er helt uden smerter. Selv for en benhård eks-marinesoldat.

“Mine ben gør ondt, mine achillessener popper op, min røv er øm og jeg har tabt 3 kg”.

dan_bilzerian_lance_armstrong_credit_gene_freeman

Har brugt under 20 timer på en cykel

I alt skal den 35-årige Dan Bilzerian tilbagelægge hvad der svarer til 471 km, og i interviewet med New York Post fortæller Bilzerian mere om udfordringen der venter forude.

dan_bilzerian_credit_gene_freeman_nypost

Dan Bilzerian har tilbragt under 20 timer på en cykel i sit liv. Her ses han i skarp træning forud for cykelbettet med Bill Perkins. (Foto credit: Gene Freeman – New York Post)

“Dette er ingen joke. Ingen gør det her. Fra LA til Vegas har jeg en stigning på 13.000 fod, hvilket er næsten halvdelen af Mount Everest – men jeg ønskede en udfordring”, siger Bilzerian, som selv vurderer, at han har tilbragt under 20 timer i hele sit liv på en to-hjulet cykel.

“I min træning er det længste jeg har kørt 87 km på 4,5 time”, afslører Bilzerian som i øvrigt har stor erfaring og succes med prop bets i almindelighed. Tidligere har Bilzerian væddet på, at han kunne vinde i tennis uden at bruge en ketsjer, og i sin Shelby Cobra har han kørt ræs mod en Ferrari om $385.000. Bilzerian vandt begge væddemål.

Nu gælder det bettet mod Bill Perkins som eftersigende kom på væddemålet under et high stakes poker-spil mod bl.a. Dan Bilzerian. Først tilbød Perkins væddemålet til Rick Salomon, som ikke ønskede action i væddemålet, men få dage senere samlede Bilzerian handsken op.

Det er ikke første gang Perkins forsøger at sætte et væddemål op mod Bilzerian. Perkins tilbød engang Bilzerian $500.000, hvis “Blitz” i en måned ville arbejde som valet (parkeringsservice, red.) på et casino. Bilzerian takkede nej tak til jobbet og væddemålet.

Mens Bilzerian synes at være gået i hård træning, sidder Bill Perkins tilbage og overvejer, hvordan han kan stikke en kæp i hjulet hos Bilzerian. “Jeg overvejer at forfølge ham i en autocamper, og det vil være psykisk tortur for Dan”, siger den 47-årige forretningsmand.

Måske får Perkins (og Salomon) også brug for at Bilzerian cykler ind i kraftig modvind undervejs, for som vi kunne berette om her på PNN.dk for få dage siden, har Bilzerian nemlig tabt et $10.000 cykelbet til Sam Abernathy som dyrebar research forud for Blitz’ egen cykeltur fra LA til Vegas.

Artikelfoto: Gene Freeman/NY Post