Bilzerian taber $10.000 prop bet til Abernathy: Cyklede fra Las Vegas til Los Angeles

“Du får $10.000, hvis du kan cykle fra Las Vegas til Los Angeles på 72 timer”.

Nogenlunde således har ordene lydt fra den stenrige playboy, Dan Bilzerian, til den smukke pokerspiller Sam Abernathy, da Bilzerian gav hende et $10.000 freeroll-prop bet.

Med alt at vinde og intet at tabe, kastede Abernathy sig over udfordringen og ud på den i alt 514.99 km lange rute. Trods modvind i ordets bogstaveligste forstand undervejs, gennemførte hun i sikker stil, som du kan se i videoen på hendes Twitter-profil.

 

Bilzerian skal klare samme tur på 48 timer

Alt tyder dog på, at Bilzerian har benyttet lejligheden til at købe sig til lidt research forud for et prop bet af sit eget. Hedge Fund-manager Bill Perkins er nemlig klar med $1.2 mio., der siger Bilzerian ikke kan klare den samme tur på 48 timer. Her er der dog ikke tale om et freeroll-bet.

På Twitter har Bill Perkins nu også blandet sig i Bilzerians research, for her spørger han ind til Abernathys tid på ruten. Og hvis Bilzerian er hurtig på en cykel, skal Perkins måske til lommerne.

abernathy_perkins

“69 timer, men jeg kørte kun 2-3 timer i fredags pga. stormen. Jeg kunne have gjort det på under 48 timer”, skriver Abernathy som svar til Bill Perkins.

Uanset hvem af de to rigmænd som ender med at shippe lidt lommeuld i form af $1.2 mio. fra modparten, kan forsøgskaninen Sam Abernathy glæde sig over allerede at have tjent i omegnen af 70.000 kr. på tre døgn.

Abernathy gik også viralt i pokerverdenen så sent som i januar, hvor hun tog to tredjepladser ved Aussie Millions – heraf den ene i Main Event til $437.543. Undervejs fangede kameraerne denne sjove hånd, hvor lykkens gudinde holder hånden over Sam.

“Six for justice!”

Kilde: F5