Rønhoff og to danske kvalifikanter avancerede i Dublin

Der er så småt ved at komme ild under kedlerne i Dublin, hvor årets anden afdeling af European Poker Tour bliver afholdt. I går blev anden og sidste indledende dag ved UKIPT Dublin spillet, og mens ingen rød-hvide kortkrigere formåede at spille sig videre fra 1A, så var der et rigtigt stærkt danskerfelt klar på dag 1B. Mens mange af de store navne imidlertid måtte se sig selv ekspederet ud sidst på dagen, så formåede et nydeligt dansk trekløver med blandt andet den tidligere WPT National København-vinder Younas Rønhoff alligevel at spille sig videre.

Læs også: Agerskov faldt på UKIPT Dublins førstedag

Bedst for de danske drenge gik det dog for Anders Vinderslev Nordbæk. der ved dagens afslutning stod noteret for 118.300. Næsten lige så godt gik det for Rønhoff, der formåede at spille startstacken på 25.000 op i 114.200, mens Bui Niclassen er sidste danske spiller videre med 67.000 chips. Selvom Bui Niclassen står noteret som dansk hos PokerStars, så er der nok mere præcist tale om en af vores færøske kompatrioter, men med så skud i UKIPT-bøssen, er vi mere end glade for at kalde ham pæredansk i dette øjemed.

Med hele 788 deltagere på dag 1B, hvilket i øvrigt er en ny rekord, var der desværre også mange med rødbedefarvet pas, der ikke nåede videre. Daniel Bodin, Helge Rahbek Pedersen, Jannick ‘baja’ Wrang, Kasper Linneman og Team PokerStars Onlines egen Mickey ‘mement_mori’ Petersen klarede desværre ikke mosten (sidstnævnte endda i aftenens sidste hånd), og må altså finde noget at give sig til, når turneringen genstartes klokken 13.00 dansk tid.

Notables videre fra UKIPT Dublin dag 1B

James Akenhead 182.500
Charlie Carrel 157.200
Andrew Chen 149.900
Jeff Madsen 138.900
Surinder Sunar 53.000