Proerne uenige: Stor Twitter-debat om nye WSOP-starttider

World Series of Poker er traditionernes holdeplads, og når turneringsleder Jack Effel og resten af slænget stikker næsen frem og foreslår omvæltninger, bliver de yderst sjældent taget godt imod.

Derfor kan det næppe komme som en stor overraskelse, at det bragte en række sind i kog, da WSOPs Twitter-konto i går oprettede en afstemning om, hvorvidt spillerne ville foretrække tidligere starttider ved årets udgave af turneringsserien. I mange år har bracelet-turneringernes kick off været henholdsvis klokken 12.00 og 16.00, men nu vil WSOP undersøge muligheden for at starte klokken 11 og 15 i stedet, for at undgå de meget sene spilstop, der især var en realitet i eftermiddagsturneringerne.

Indtil videre har flertallet af deltagerne i afstemningen været positivt stemt omkring de tidligere starttider, men for de fleste pokerproer er klokken 11.00 tilsyneladende lige tidligt nok. I hvert fald er både tidligere verdensmester Joe Hachem, David Baker og Chris ‘BigHuni’ Hunichen iblandt dem, der ikke foretrækker at skulle stille vækkeuret en time tidligere.

“Jeg ville hellere eliminere spisepauserne, og på den måde slutte tidligere”, skriver Hachem, mens David Baker mener, at de tidligere starter hurtigt vil blive problematiske senere hen i turneringsserien.

Det er dog ikke alle proer, der brokker sig over udsigterne til ændringerne. For Barney Boatman ville det komme som noget af en gave, hvis man skal tro hans tweet.

Du kan selv deltage i afstemningen på WSOPs Twitter-profil.