NBC HU Update: De er klar til kvartfinalerne

NBC National Heads-Up Championship er nået frem til kvartfinalerne, da der kun resterer 8 af de i alt 64 startende spillere. En sand stjerneparade af store pokernavne stillede op til dette invitational-only event, og nu er de altså barberet ned til de hårdeste af de hårde – og et par enkelte heldige ansigter, som måske burde være blevet elimineret på nuværende tidspunkt.

Phil Hellmuth, som ellers har brugt natten på at tude på Twitter over manglende held i Open Face Chinese, manglede tilsyneladende ikke held i sin 1/8-finale mod David Sands.

Læs også: Hellmuth: SO SO SO SICK of losing

 

Phil Hellmuth rammer 7.16%

Her gik Phil Hellmuth nemlig videre efter en stor hånd udspillede sig, hvor Hellmuth og Sands kommer all in med den samme hånd; nemlig KQ vs KQ. Dog har Hellmuth et suit, som han til sin store glæde kunne se floppe en flush, og dermed invalidere Sands’ stack.

Mike “The Mouth” Matusow, som eliminerede Viktor “Isildur1” Blom er også videre til kvartfinalerne efter endnu en imponerende skalp – nemlig Barry Greensteins.

Her er resultaterne fra 1/8-finalerne:

Spades:

Barry Greenstein vs. Mike Matusow
Phil Ivey vs. John Hennigan

Clubs:

Antonio Esfandiari vs. Daniel “Jungleman” Cates
Vanessa Rousso vs. Scott Seiver

Hearts:

Joseph Cheong vs. Eugene Katchalov
Phil Hellmuth vs. David ‘Doc’ Sands

Diamonds:

Tom Dwan vs. Brian Hastings
Joe Serock vs. Dan Smith

 

Kvartfinalerne spilles i aften

Sent i aften dansk tid spilles kvartfinalerne, og her skal det blive spændende at følge Mike Matusows kamp mod John Hennigan, ligesom også Phil Hellmuths kamp mod Eugene Katchalov kan betegnes som et pokerbrag af dimensioner.

Kvartfinalerne er:

Spades:

Mike Matusow vs. John Hennigan

Clubs:

Scott Seiver vs. Daniel Cates

Hearts:

Phil Hellmuth vs. Eugene Katchalov

Diamonds:

Joe Serock vs. Brian Hastings