Mudassar Khan sniger sig videre ved WPT National London

Mudassar Khan er nærved fast inventar til de største turneringer på dansk grund, og har udover flere dybe runs ved DM også et EPT København finalebord til sit navn. I disse dage har han imidlertid taget turen til London, nærmere bestemt Aspers Casino i Stratford, hvor der i disse dage bliver afholdt en afdeling af World Poker Tour National.

Startskuddet på turneringens første heat lød i går aftes klokken 20.00, og her var danskeren en af de 166 pokerentutiaster, der nåede i lommen efter £200, før latereg lukkede efter fire levels spil. Efter yderligere fire var han også en af de 67 avancerende spillere, men desværre kostede en gigantisk hånd på aftenens næstsidste level næsten hele stakken.

På et -board satte britiske Sonny Tant sine sidste 16.000 ind i den allerede velvoksne pot, og Mudassar Khan skulle selvsagt ingen steder med , men de var desværre blevet outdrawed på det groveste af Tants . River var en blank , og således måtte danskeren se sig selv efterladt en lidt over en halv startstacks penge på 12.000.

De formåede desværre aldrig at yngle inden slutløjtet lød kort efter klokken 01.00 lokal tid i går, og således har Mudassar Khan blot 11.500 chips med sit til turneringens andendag, der bliver spillet på lørdag. Det er imidlertid ikke nogen katastrofe, da turneringen spilles som en ‘accumulator’. De 11.500 chips ryger altså oven i eventuelle chips, som danskeren kan spille sig til i løbet af dagens flight to og tre, der begynder henholdsvis klokken 14.00 og 20.00 lokal tid.

Turneringen blev sidste år vundet af Irina Nikolaidi, der satte 565 modstandere til vægs og sikrede sig trofæet og £25.000. Præmiepuljen i år forventes at blive væsentligt større.