Louis Salter blandt sidste 17 i Aussie Millions-premiere

Mens de danske tourspecialister træner 3-bet-armen og skærper herocall-genet til EPT Dublin og Danske Spil MPT i næste måned, så er mange af de internationale stjerner fløjet fra Bahamas til Melbourne, for at spille med i årets Aussie Millions.  Her er der traditionen tro buy-ins for enhver pengepung med de såkaldte ring-events fra $1.150 til Super Highrolleren til $250.000, mens main event traditionen tro beløber sig til $10.600

Læs også: EPT Malta-vinder med i front ved Aussie Millions-åbningstour

Den første event, en $1.150 No Limit Hold’em-turnering, blev skudt i gang i onsdags, og siden har i alt 1.320 pokerspillere fra hele verden været igennem møllen. Nu resterer der blot 17 spillere, og mens gårsdagens dag 2 blev endestationen for internationale stjerner som amerikanske Matt Salsberg, skotske Niall Farrell og canadiske Xuan Liu, så hænger ét enkelt velkendt navn stadig i blandt spillerne på de sidste to borde.

Det drejer sig om den London-bosatte pokerpro, Louis Salter, der blandt andet i 2014 strøg helt til tops ved den €2.200 dyre Eureka Highroller, hvor Theo Jørgensen boblede finalebordet på en 10. plads. Dengang fik Salter karrierens største succes i hus til €124.560, men den scorer kan han i aller højeste grad overgå, hvis kortene falder rigtigt ved nattens afgørelse. Der er nemlig AU$275.300 til vinderen, hvilket med dagens kurs svarer til næsten 1,3 millioner danske kroner.

Salter har før afgørelsen feltets fjerdestørste stack foran sig. Den lyder på 1.300.000, mens canadiske Sean Giesbrecht holder chipleadet på 1.690.000. Også amerikanske Jacob Elmore Dahl, tyske Ferenc Riech og belgiske Eric Thiessen hænger I det australske, sammen med 12 mere eller mindre lokale australiere og new zealændere.

Seriens første større event bliver den $25.000 dyre highroller, der begynder på fredag.