Super Brian tabte sutten: LORT, LORT, LORT!

Den danske sværvægtslegende ‘Super’ Brian Nielsen stod med fremragende muligheder for at lave et kæmpe resultat i World Poker Tour-turneringen i Vejle. Han kom flyvende fra start, han fortsatte med at bygge på, og en overgang lignede det, at Super Brian havde kurs direkte mod finalebordet.

I hvert fald lige indtil et vaskeægte blow-up kostede Brian Nielsen hele stakken.

Og det skal blive værre endnu, for Super Brian røg ud af turneringen bare to pladser fra pengene – endda i en situation, som aldrig burde have kostet Brian Nielsen hele stakken.

Se Brian Nielsens blow-up af en exit-handske lige her

Og Brian Nielsen var ikke just tilfreds med det hele lige efter sin exit fra 10.000 kroners-turneringen.

“LORT! LORT! LORT!,” opsummerede Brian Nielsen efterfølgende overfor PNN.dk.

Læs også: Super Brian kan gøre AlexKP (endnu mere) rig!

Brian Nielsen har været den gode historie under dette års WPT Vejle, hvor han over en lang strækning har formået at byde de mange professionelle pokerspillere op til dans. Og selvom det ikke blev til en plads i pengene, så er det ikke ligefrem fordi eks-bokseren er blevet skræmt af den modstand han har mødt.

“De er sgu ikke mere professionelle end jeg er. Du kan jo se, jeg kan være med. Der er selvfølgelig nogen af dem, man godt kan se spiller meget til dagligt.”

Brian Nielsen havde over 200.000 chips inden sin exit-hånd, så hvis han ikke havde valgt at involvere sig, så kunne han snildt have foldet sig i pengene.

“Det er sgu dumt. Jeg skulle bare have foldet, men han blev ved med at sidde og re-raise mig. Det er fuldstændigt hjernedødt,” lød det fra Brian Nielsen kort efter hans exit.