Ivey, Antonius og Galfond i trevejs-krig om 2,7 millioner kr.

Dagens hånd er en fornøjelig hånd mellem Phil Ivey, Patrik Antonius og Phil Galfond. Hånden stammer fra Poker After Dark – Pot-Limit Omaha-versionen.

Det er Phil ivey, der i gang med at køre bordet midt over. $376.000 er han oppe med før den store trevejs-hånd, som vi skal kigge nærmere på lige om et øjeblik. Galfond er lige lidt over even-steven og Patrik Antonius er i hullet med mere end $210.000.

Om lidt tørner de tre superstjerner sammen i en fornøjelig og festlig PLO-hånd – en rigtig knaldhandske – lige til farvefjernsynet. Potten er i alt på mere end $476.000 – 2,7 millioner kroner – og bevares, den slags potter ser man da af og til på nettet, men det er nu engang noget andet, når skillingerne er på bordet.

Læs også: Dagens hånd 69: Gus skamsuger Tom Dwan i Aussie Million Super Highroller

Hånden

Blinds er $300/$600 og Phil Ivey straddler til $1.200. Brian Hastings caller, Phil Galfond (small blind) caller, Antonius (big blind) siger pot, Ivey caller, Hastings caller og Galfond caller.

Deres kort:

Ivey: Ivey:

Hastings:

Antonius:

Galfond:

Fire spillere til floppet og $24.000 på midten:

Galfond checker, Antonius better fuld pot – $24.000. Ivey caller, Hastings folder og tilbage til Galfond, der giver den fuld skrue til $120.000. Antonius, der ikke har alverden i stakken, caller automatisk, og Phil Ivey sætter efter en lille tænkepause Galfond all in, og Galfond caller. Vi har en hovedpot på $270.900 og en sidepot på $205.600.

Kortene bliver ikke vendt, men de fortæller hinanden hvad de sidder med. Galfond bliver nødt til lige at høre, om Phil Ivey for en gangs skyld skulle være interesseret i at køre den to gange. Det er han ikke.

Turn:

“That’s me,” siger Phil Ivey, mens Antonius virker til at have svært ved at forstå, at han nu trækker usædvanligt tyndt.

River:

River redder Galfond, der nu deler potten med Phil Ivey, der ikke virker helt tilfreds med det outcome:

“So sick,” konstaterer han.

Se hånden på tv lige her