Gus klar til $250.000-turnering

På trods af, at Gus Hansen har gode minder fra Aussie Millions Main Event som han vandt i 2007, så skal man ikke satse penge på, at han stiller op i turneringen i år. Heller ikke selvom han allerede er landet i Melbourne.

Det danske fyrtårn vil nemlig koncentrere sig om at se tennis ved det sideløbende Australian Open og derudover sandsynligvis kun fokusere på de to mega-turneringer som Aussie Millions byder på: En Highroller med et indskud på 100.000 australske dollars og en Super Highroller, der koster den nette sum af 250.000 i den lokale møntfod.

“Jeg spiller formentlig kun highroller-turneringerne,” siger han til PNN.dk.

Onlineoprejsning til Gus
Og det ser ud til, at Gus Hansen er ved at toppe formen frem mod de to monster-turneringer. Han er skrivende stund online på Full Tilt Poker, hvor han er oppe med $691.071 for de seneste 24 timer, og hvis resultatet holder, så betyder det, at hans indtjening for i år runder et samlet beløb på over en million dollar.

Læs også: Gus døgnets største vinder – plus $563.000

Et resultat, som står i stærk kontrast til sidste år, hvor han tabte over $4 millioner.

“Forhåbentlig er den værste rust nu banket af med henhold til onlinepokeren,” lyder det fra Gus.

Brink eneste dansker i Main Event
Nu hvor det ser ud til, at Gus Hansen ikke spiller Aussie Millions Main Event, så lader det til, at Frederik Brink bliver eneste danske skud i turneringen. Jesper ‘Kipster’ Hougaard er ellers også i Melbourne, men PLO-hajen har tænkt sig at koncentrere sig om at spille cashgame – en disposition som tilsyneladende har vist sig at være den rette.

“Det er gået fint. Giver dog ikke præcise + eller -. Men spillet er ligeså godt som jeg håbede og jeg har en forventning om at det bliver endnu bedre,” fortæller ‘Kipster’ til PNN.dk.