Gus Hansen: – Er jeg ikke god nok længere?

Danmarks i særklasse største pokernavn, Gus Hansen, har haft et miserabelt onlineår, hvor han smidt næsten $4 millioner på Full Tilt Poker. Det har fået ham til at tvivle på egne evner, fortæller han i et interview til pokerlistings.com.

“Jeg føler, jeg mangler noget. Måske er min tid udløbet. Jeg plejede at være den største vinder  i Omaha High/Low, men jeg har været den største taber igennem de seneste seks måneder.”

“Så jeg spekulerer over: Hvad er der sket for mig i mellemtiden? Jeg ved, jeg ikke har løbet godt, men på den anden side så tror jeg heller ikke, jeg har løbet SÅ dårligt. Så jeg stiller spørgsmål ved mig selv. Jeg tror alle konkurrencedygtige spillere bliver nødt til at stille spørsmålstegn ved sig selv på et eller andet tidspunkt. Har spillet overhalet mig? Er jeg rusten? Er jeg ikke god nok længere?” lyder de næsten eksistentielle spørgsmål Gus Hansen kaster retorisk ud i luften.

Udsving er en del af gambler-livet

Den danske verdensstjerne lægger ikke skjul på, at det er spørgsmål, som holder ham vågen om natten. Specielt når han som i øjeblikket er inde i en lang tabende periode.

“Men jeg har været gambler i 20 år. Jeg har tabt alt, hvad jeg havde, jeg har vundet det tilbage, og så har jeg tabt det hele igen. Jeg klarer det ganske godt, selvom mine onlineresultater indikerer noget andet. Men jeg spiller også andre steder. Hvis du finder en highstakes backgammonspiller, så er jeg klar. Hvis du finder mig en Open Face Chinese-spiller, så er jeg klar. Hvis du finder et highstakes pokerspil, så er det også sandsynligt, at jeg er klar til at spille. Jeg har forskellige veje, jeg kan gå ned ad. Nogle gange taber jeg på karrusellerne, men vinder på gyngerne,” siger Gus Hansen, inden han slutter med:

“Jeg er vant til store swings. Selvfølgeligt er det sjovere at vinde end at tabe, men det er en del af, hvad jeg laver.”

Du kan se et 20 minutter langt video-interview med Gus Hansen ved at trykke på nedenstående link. Her fortæller den danske verdensstjerne om det netop overstående VM i Poker, som endte med at gå rigtig godt, på trods af han ikke havde succes i turneringerne.

Læs også: Gus: WSOP gik rigtig, rigtig godt!