Full Tilt-chefen åbner munden

Så skete der endelig noget. Det er snart et år siden, at verdens næststørste pokersite, Full Tilt Poker, blev lukket ned i USA. Siden da har Full Tilt-skandalen rullet i alverdens medier, og da det amerikanske ‘Department of Justice’ i september 2011 decideret kaldte Full Tilt for et svindelforetagende, gik nærmest samtlige store amerikanske medier ind i sagen.

Læs også: Hidsig debat om Full Tilt-pro’ernes kæmpegæld

Nu tager pokersitets højeste chef langt om længe bladet fra munden – sådan da. I hvert fald har han besvaret tre spørgsmål til pokerstrategy.com, hvor han fortæller, hvorfor han ikke har sagt et pip i det halve år, der er gået.

“Der er to grunde. Den ene er, at jeg ikke kan komme med noget relevant information, så længe der er en retssag i gang. (…) Den anden årsag er, at jeg, sammen med andre, har arbejdet hver eneste dag siden ‘Black Friday’ på, at spillerne skulle have deres penge tilbage. Det har været min første prioritet, sammen med Full Tilt Pokers fremtid”, siger Ray Bitar til pokerstrategy.com.

Interviewet er som sagt på tre spørgsmål. Der er med andre ord ingen ny information om Howard Lederer eller Chris Ferguson, aftalen med Bernard Tapie Group eller for den sags skyld den gæld, som mange af de sponserede spillere menes at have.

Ray Bitar afslutter dog det hele med at sige, at han håber, han snart har godt nyt til pokerspillere.

Det er han ikke den eneste, der håber.