PokerStars lancerer tur-baseret heads up-app

Dagen før PokerStars – under stor påstyr fra pokerfora verden over – fjerner deres almindelige heads up-borde, har verdens største pokerside lanceret en helt ny mobil-app, der understøtter netop mand-mod-mand-formatet.

Applikationen hedder ‘Duel by PokerStars’, og er bygget op omkring mekanikkerne fra No Limit Hold’em. Tanken er, at man skal kunne spille tur-baserede heads up-dueller mod både venner og andre brugere om penge eller for sjov. Således er det altid muligt at lægge telefonen fra sig, og vende tilbage til opgøret på et senere tidspunkt.

Duel by PokerStars Flying Sceen RGB

Duel by PokerStars rammer Norge i dag, og forventes at ramme Danmark i løbet af de næste par måneder.

Duellerne er ovre efter et forudbestemt antal hænder, og spilleren med flest point vinder. Der spilles 10 hænder i gratis-spil og 20 hænder i spil om penge. Derudover vil hver spiller have en ‘frisk’ stack hver evigt eneste hånd, så taber man det hele én hånd, er der heldigvis reloaded til næste hånd.

Der er endnu ikke kommet yderligere information ud om applikationen, men det kommer der med garanti over de næste par uger. I dag er appen blevet lanceret i Norge, mens flere markeder forventes at følge trop i de kommende måneder. Desuden har PokerStars afsløret, at den både vil udkomme til Android og iOS, når betatesten er overstået hos vores norske naboer.