Brink leverer største danske resultat på TCOOPs sidste dag

Selvom Christian ‘CMoosepower’ Elgstrøm længe lå med i toppen af TCOOPs overordnede leaderboard, så har det ikke ligefrem været danskernes turneringsserie. Ikke en eneste rød-hvid sejr er det blevet til over de 50 hurtige events, og end ikke med seks styks skud i bøssen på sidstedagen i går, kunne de danske grindere sikre et guldbelagt TCOOP-armbånd. Det var dog rasende tæt på, at Frederik Brink Jensen strøg helt til tops i Event 45 – $109 1R1A 8-max turbo, da han spillede sig heads up med britiske ‘Large Coffee’ foran 1.192 andre modstandere, men ultimativt måtte den danske Unibet Open København og EPT Madrid-vinder se sig prisgivet af en ubarmhjertig dealer, og tage til takke med andenpladsen og $32.500.

TCOOP Brink

Frederik Brink Jensen spillede sig til det største danske cash i går, da han på 4,5 time vekslede $309 til $32.500.

Fred_Brink kom til finalebordet med feltets næstmindste stack, men formåede at spæde lidt til stakken uden at gøre det store væsen af sig. Med tre tilbage havde ‘Large Coffee’ et overvældende chiplead over Brink og canadiske ‘MikeyGG3’, men da sidstnævnte skubbede ind i danskerens , var danskeren pludselig kun en dobling og det løse fra at bringe sig i føreposition.

På trods af flere gode chancer, så ville den virtuelle dealer det anderledes. Først sendte Brink skillingerne ind med mod britens , og da floppet slog , lignede det grangiveligt, at turneringen var ovre. Turn og river bragte dog en splitpot, men da de to kamphaner kort efter kom ind igen – Brink med mod Large Coffees , var ballet ovre. sendte danskeren til tælling, og på turn var det endelige søm i kisten.

PNN har her til morgen forsøgt at fange Frederik Brink til en kommentar uden held.