$10 millioner garanteret: Sunday Million fylder rundt

Den 5. marts 2006 var en historisk dag for onlinepokeren. Det var nemlig dagen hvor PokerStars for første gang nogensinde afholdt den ikoniske søndagsturnering ‘Sunday Million’, og siden er mere end 500 pokerspillere blevet kåret som vindere af den tilbagevendende begivenhed, der ugentligt trækker mere end 5.000 deltagere til den virtuelle filt søndag aften.

Nu nærmer 10-års jubilæet sig så med hastige skridt, og det skal naturligvis fejres med et brag af en turnering på PokerStars. Den 20. marts klokken 20.30 begynder jubilæumsturneringen således, og der er væsentligt mere på spil, end der var for 10 år tilbage. Dengang vandt canadiske ‘aaaaaaaa’ $173.843,50 fra den næsten $1,2 millioner store præmiepulje. I denne ombæring er der imidlertid garanteret mindst én million amerikanske dollars til vinderen, der dog også formodes at skulle spille sig igennem et felt på mindst 50.000 entries. Tilbage i 2006 var der “blot” 5.893 deltagere.

Sunday Million 12-18-11

I 2011 vandt canadiske ‘First-Eagle’ mere end $1,1 millioner dollars efter en 6-vejs deal i den til dato største Sunday Million nogensinde. Den håber PokerStars nu på at kunne overgå, når der den 20. marts i år inviteres til turneringens 10-års jubilæum.

En anden forskel på de to turneringer er, at PokerStars for første gang nogensinde forsøger sig med at gøre Sunday Million til en reentry-turnering. Skulle man således ryge ind i et setup, et skævt herocall eller et mislykket bluff, kan man således købe sig ind igen. I alt kan være deltager forsøge sig op til 3 gange, hvilket lover godt en ny Sunday Million-rekord. I 2011 vandt Kyle “First-Eagle” Weir den største Sunday Million til dato, da han slog 62.115 modstandere og sikrede sig sejren og de $1.146.574. Med den nye regel om reentry, bør det resultat være til at slå.

Mange af PokerStars Team Proer forventer både at deltage og streame begivenhederne på Twitch. Vil du også spille med, så kører der allerede nu satellitter på PokerStars.

Har du ikke allerede en bruger på verdens største pokerside, kan du oprette en lige her.