Vild onsdag: Smith Hansen-brødre vinder fire onlinetours

Årets Turbo Championship of Online Poker skydes i gang i dag, og det får traditionen tro rigtig mange af de danske onlinegrindere til at trække i arbejdstøjet i håb om at sikre sig en af de velbetalte og eftertragtede titler. For de to brødre, Søren ‘YukoEgawa’ Smith og Mads ‘moumaife84’ Smith Hansen, var der tilsyneladende brug for et par dage i træningslejr, før det for alvor går løs i aften, men efter onsdagens grind må det stå helt og aldeles klart, at ingen af de to ligefrem har glemt hvordan sådan en onlinetour skal lukkes.

På overlegen maner lykkedes det således de to pokerproer at vinde intet mindre end fire turneringer imellem sig i løbet af gårsdagens spil – to til hver – mens Mads Smith Hansen også føjede en enkelt tredjeplads til CV’et i Hot $33 til mere end $3.000. Det skulle dog vise sig, at blive dagens mindst indbringende resultat.

IMG_6429

Søren ‘YukoEgawa’ Smith var aldeles flyvende i går, hvor det blev til to turneringssejre til samlet $13.000.

Den første turneringssejr kom i hus allerede tidligt på aftenen, da Søren Smith kort efter klokken 18 havde sat 251 spillere til vægs i en $82 6-max hyperturbo-turnering til en værdi af $4.440, og så var stilen ligesom lagt. Lidt senere vandt storebror Mads en af de mindre udgaver af PokerStars’ $109 rebuy, men selv med blot 71 deltagere, kunne moumaife84 indkassere $7.117 efter at have slået ‘PokerKaiser’ heads up om sejren.

Under nicket ‘Milan7913′ lykkedes det Søren Smith at vinde dagens €300 highroller på det franske netværk Winamax, hvor danskeren fik hele $8.492 for bedriften, og så måtte Mads Smith-Hansen sætte jagten ind på endnu en sejr for at udligne stillingen. Den kom i PokerStars’ $55 rebuy, big ante turbo-turnering, hvor 55 modstandere blev sat til vægs for en samlet gevinst på $3.430.

Til sammen indbragte dagen de to brødre $26.492, men med cashes for $13.560 lykkedes det altså akkurat Mads Smith-Hansen at holde lillebror fra fadet. Der skulle dog være rig mulighed for revanche i en af de 50 kommende TCOOP-events.