Taus Lilius 2’er efter heads up-marathon ved IPC Highroller

Tre danskere i Damir Horozic, Martin Morales og Taus Lilius satte sig i går til filten ved andendagen af highrolleren ved Israeli Poker Championship på Concord Card Casino i Wien, og mens de to førstnævnte måtte se sig selv elimineret allerede tidligt, endte Taus Lilius med at gå dybt på finalebordet i den €770 dyre turnering.

Læs også: To danskere videre ved highroller under israelsk poker-mesterskab

Allerede fra med 12 spillere tilbage havde Lilius spillet sig til chipleadet, og det holdt han fast i helt indtil heads up-spillet. Her havde han et fremragende udgangspunkt med næsten 2.000.000 chips mod østrigske Markus Cernys 400.000, men ultimativt lykkedes det desværre ikke danskeren at få slået det sidste søm i kisten. Det fortæller han til PNN.

“Først choppede jeg med mod for sejren, efterfølgende tabte jeg et stort flip, og sidste hånd er vi næsten even med 13bb hver, hvor jeg shover og taber til ”, sammenfattede Taus Lilius den 3 timer lange heads up-duel kort efter afslutningen klokken 01 i nat.

Dermed måtte danskeren tage til takke med andenpladsen og €7.400, mens trofæ og de små €12.000 i stedet gik østrigerens vej. I dag bliver der spillet dag 1B af seriens €440 dyre main event, men her forventer cashgame-hajen Lilius ikke at prøve sit held.

“Damir regner med at spille main event, men jeg gider ikke. Nu kommer den udelukkende til at stå på saftige cashgames resten af turen”, lyder det fra Taus Lilius.