Slap for fængsel: Ex-direktør i Full Tilt alligevel ikke døden nær

Ray Bitar er ikke ligefrem den mest populære mand i poker. Han er medstifter af Full Tilt Poker, og sad som direktør tilbage i 2011, da selskabet blev dømt for at have frasvindlet tusindvis af kunders penge på pokerklienten. På mirakuløs vis slap han dog for en fængselsdom, som følge af en alvorlig hjertetilstand. Mange pokerspillere, heriblandt Daniel Negreanu, udtrykte sin foragt for, at Bitar var sluppet afsted med “blot” at betale en bøde på $40 millioner, men efter en tidligere Full Tilt Pro, Allen Cunningham skrev på forummet 2+2, at hans kilder sagde, at “Ray Bitar formodentlig ikke levere mere end et par år, og ikke har en krone på lommen”, så døde kritikken langsomt ud.

Læs også: Alvorligt syg Ray Bitar slipper for fængsel

Nu er kritikken så taget til igen, efter der tidligere på ugen begyndte at dukke bryllupsbilleder op af en Bitar, der tilsyneladende er i aldeles topform. Den nu 43-årige Raymond Bitar blev nemlig i oktober måned gift med Jacquelyn Lucas i Californien, og her ligner han alt andet end en døende mand. Bitar har dels formået at smide en masse vægt, men ligner også en mand i hopla, da han bøjer sine kærestere bagover på et af billederne fra parrets professionelle bryllupsfotograf. Det synes også at afkræfte, at Bitar skulle leve uden en klink på lommen.

bitarlucas3

Ray Bitar slap for fængsel for sin involvering i Full Tilt-skandalen på grund af dårligt helbred, men nye billeder viser, at han tilsyneladende ikke er helt så ilde tilredt, som først antaget.

Flere har allerede kommenteret Ray Bitars nyfundne succes på Twitter. Blandt andet spørger PartTimePoker-skribent Alex Weldon, om “Bitars helbred og finanser pludselig blev reddet af et mirakel, eller om der var tale om endnu et scam?”, mens der også florerer billeder fra Jacquelyn Lucas’ Facebook-profil, der ikke ligefrem indikerer, at parret skulle mangle penge.

De nye oplysninger om Bitar kommer blot få måneder før femårs jubilæet for Black Friday, der som bekendt er den 15. april.