Sammenlægning af Full Tilt og PokerStars sker den 17. maj

Engang var Full Tilt Poker-brandet et af de stærkeste i hele verden, og selv da skandalerne rullede anså mange deres software for markedets bedste. Om otte dage er den ikoniske platform imidlertid fortid. Den 17. maj overdrages Full Tilt Pokers spillerdatabase således til PokerStars, så de to brands – begge ejet af Amaya Gaming – for fremtiden fortsætter med én spillerpulje, ét spiludbud og én software.

Læs også: Full Tilt og PokerStars slår pokerrum sammen

Beskeden er sendt ud af Michael Josem, der de sidste par år har været pressechef for både Full Tilt-brandet og PokerStars-brandet. Her gør han det klart, at alle nuværende Full Tilt-brugere vil modtage udførlige oplysninger for, hvordan de får deres konto og midler overført til PokerStars.

Det betyder også, at det specielle Full Tilt Point-program, der har fungeret som sidens ‘Player Rewards’, bliver lavet om til det omdiskuterede StarsCoins-system, der har fået en hård medfart siden det blev indført i starten af året. Full Tilt Point bliver således automatisk konverteret ved overflytningen.

Tanken er stadig, at Full Tilt skal eksistere som selvstændigt brand, men de velkendte FTOPS-festivaler, og varianter som 6-korts Omaha, der kun har kunnet spilles på Full Tilt, flytter ikke med til de nye græsgange hos PokerStars.