Polk og Mercier på Twitter-kollision efter PokerStars-note

Rigtig mange velkendte pokerproer har efterhånden fået skabt sig et navn på streamingtjenesten Twitch, og trækker uge efter uge tusindvis af seere, der kigger med over skulderen i nogen af nettets dyreste turneringer og cashgames. Én af faldgrubberne er imidlertid, at man kan komme til at dele lidt for meget information om spillet med sine seere, og netop det har Doug ‘WCGRider’ Polk nu oplevet på egen ‘krop’, efter han i lørdags havde streamet på sit eget træningssites kanal – Upswing Poker.

Med den igangværende SCOOP-festival er der rigtig mange muligheder for at støde ind i highroller-kollegaerne ved bordene, og det skete da også for Polk, da han endte til bords med PokerStars Pro Jason Mercier. Det burde der som sådan ikke være andet end rigtig mange seere i, men nu er Polk tilsyneladende kommet på dybt vand, efter han havde Mercier – verdens nummer 11 på All Time Money List med gevinster for $16,4 millioner – noteret som en ‘bad reg’.

Det fik Mercer ikke overraskende nys om, og fløj til angreb på Twitter, hvor han søndag blandt andet skrev, at Doug burde “holde sig til sine NLH “online only” cashgames”, og at han glædeligt ville crossbooke action i liveturneringer når som helst. Polk kvitterede prompte med at fortælle, at han ikke havde respekt for Merciers spil, og mente, han var løbet massivt over EV i sin karriere.

Hurtigt fik de to byttet stikpiller på det sociale medie, før andre proer som Mustapha Kanit, Daniel ‘jungleman’ Cates og endda Doyle Brunson valgte at tage den ene eller anden side. Således endte Polk både med at crosbooke 50 procent med Kanit i den $10.000 dyre Main Event (de er dog begge bustet), mens der ligeledes er en heads up-match på vej mellem Vegas-regen Marcus og Polk – på foranledning af pokerens ‘Grand Old Man’, Doyle Brunson.