Innovativ rakeback-model: Tabende spillere får op til 80 procent

Rakeback TonybetI November annoncerede PokerStars en række ændringer til sit rakeback-program under påskud af, at det var afgørende for at redde pokerøkonomien. Den løsning blev ikke ligefrem vel modtaget af pokerverdenen, men nu har en anden pokerside, Tonybet, så fremlagt deres bud på, hvordan man rent rakeback-mæssigt kan hjælpe spillet med at bestå, og som udgangspunkt virker det rigtig interessant.

Læs også: Tony G. lancerede Open Face Chinese pokersite med stor succes

I mandags indførte Tony Gs pokerudbyder således en rakeback-model, der tilgodeser de tabende spillere. Alle spillere får nemlig 25 procents rakeback, men har man i løbet af en dag tabt mere end €100, får man yderligere 55 procent oveni, og ender altså på en rakeback-procent på 80. Er dagens resultat derimod mellem et €100 tab og et €100 win får man 25 procent ekstra, og ender således på 50 procent, mens dage med en gevinst på over €100 blot udløser de 25 procent.

Den nye model blev offentliggjort som følge af, at Tonybets opstartsperiode med rakefree poker ophørte i denne uge. Fremover vil Tonybet rake sine cashgames 5 procent, mens det populære Open Face Chinese blot rakes med 1 procent. Desuden er al rake cappet på €2,5.

Tonybet er stadig den eneste side med dansk licens, der tilbyder realmoney games i Open Face Chinese Poker.