Ivey udebliver fra første highroller i Australien

Ikke en dag i pokerverdenen uden et nyt rygte om Phil Ivey florerer, og i disse dage er det, at den amerikanske pokerspiller, som mange stadig anser for verdens bedste, i den nærmeste fremtid vil gøre sin entré ved året Aussie Millions. I dag startede turneringsseriens første highroller, den $25.000 dyre af slagsen, og selvom den med mere end 100 entries allerede nu kan betegnes som en stor succes, så har den tidobbelte bracelet-vinder stadig ikke indfundet sig på Crown Melbourne.

john juanda lille

John Juanda er på plads på Crown Melbourne, men har netop måtte lange $25.000 over disken til et reentry, efter hans ikke kunne slå på et -board.

Heldigvis er turneringen stopfyldt med andre profiler, og siden level 1 blev skudt i gang i nat dansk tid, har et par af de rigtig skrappe drenge fået bygget sig en nydelig stack. Den ustoppelige Steve O’Dwyer topper på nuværende tidspunkt turneringen, efter han har formået at veksle den 50.000 chips store startstack til 141.000, men også Super Highroller Bowl-3’er Connor Drinan (128.000), EPT Malta-vinder Niall Farrell (120.000) og onlinestjerne Ben ‘Ben86’ Tollerene (100.000) er kommet rigtig godt fra start.

Turneringen tillader desuden ét reentry, og det har flere spillere allerede gjort brug af. John Juanda måtte for nyligt i muldvarpen efter et ‘herocall gone wrong’, ligesom Fedor Holz, Erik Seidel og Daniel ‘jungleman’ Cates også har haft det store kreditkort på arbejde. Der er mulighed for latereg og reentries i godt en time endnu, så der vil være tale om en rigtig saftig præmiepulje, uanset hvordan de næste halvanden levels tid forløber i Australien.

Highrolleren forventes færdigspillet imorgen, men finalebordet vil ikke blive livestreamet. Det vil derimod den $100.000 dyre pendant, som du fra søndag morgen klokken 10.00 dansk tid kan følge på Jason ‘JCarver’ Somervilles Twitch-kanal. Du kan se programmet for livestreamet herunder, hvor der tilmed vil være åbne holecards hver eneste dag.

Aussie Millions Streamtimes