Pius Heinz satte danskerne på plads ved Super Highroller

Da Pius Heinz i 2011 vandt World Series of Poker Main Event, regnede mange ham som en af de dygtigste verdensmestre nogensinde. Siden er turneringsresultaterne dog i høj grad udeblevet for den tyske pokerspiller, der udover en sejr ved en EPT Barcelona sideevent ikke står noteret for yderligere triumfer siden sit gennembrud. Heinz havde heller ingen gevinster på samvittigheden sidste år, men det betyder imidlertid ikke, at han har glemt hvordan man holder på to kort. I går satte han således 15 dyre drenge til vægs – heriblandt to danskere – da Eureka Rozvadovs €5.300 dyre Super Highroller blev afgjort.

Læs også: Rozvadov: Rasmus Agerskov videre ved €5.000 highroller

Rasmus Agerskov havde kæmpet med tyskeren allerede fra førstedagen, hvor han aldrig rigtig formåede at få fat, og heller ikke selskab fra landsmanden Mads Fournaise kunne vende bøtten for Agerskov, der røg før pengene. Samme skæbne overgik Sønderborg-spilleren Fournaise, efter et bad beat af de helt grove. Fournaise fik nemlig pengene ind med mod , og med et board der lød , var der blot en enkelt reddende i decket for modstanderen. Den fiskede dealeren imidlertid frem, og således fik ingen af de to rød-hvide helte penge med fra turneringen.

Det gjorde derimod Pius Heinz, der ultimativt endte med at sætte den tjekkiske cashgamespecialist Martin Kabrhel på plads heads up. Med i alt €106.700 i præmiepuljen kunne tyskeren stikke €44.814 i lommen, mens Kabrhel fik €29.876, argentinske Ivan Luca €19.206 for sin tredjeplads og serbiske Ognjen Šekularac €12.804 for sin fjerdeplads.

I dag starter seriens €1.100 dyre main event, mens den sidste highroller, en €2.200 dyr en af slagsen, bliver skudt i gang søndag.

Eureka Rozvadov €5.300 Super Highroller

1 Pius Heinz Tyskland € 44.814
2 Martin Kabrhel Tjekkiet € 29.876
3 Ivan Franco Luca Argentina € 19.206
4 Ognjen Šekularac Serbien € 12.804