Andreas Høgh med to store gevinster på SCOOPs sidste dag

Midt i april fortalte Andreas Høgh til PNN, hvordan han var så småt var ved at migrere til cashgames, for at have mere frihed i livet som pokerpro.

“Kort og godt: Tours tilter mig”, lød meldingen da fra den 23-årige korthaj. Meget kan imidlertid ændre sig på en måned, og mon ikke Andreas Høgh ser på lidt mildere øjne på online-MTTerne i dag? I hvert fald har den sidste måned bragt det ene dybe run efter det andet, og selvom en endegyldig sejr er udeblevet, så er det blevet til forstyrrende mange cashes over $15.000 i den sidste tid.

Læs også: Andreas Høgh før million-finale: “Fokus er på spillet, ikke pengene”

I nat føjede Andreas Høgh så yderligere to af slagsen til CV’et, da han på SCOOP-festivalens sidste dag sluttede af med manér. Udover et nydeligt cash på $34.400 i den $10.000 dyre Main Event-High, så spillede danskeren sig også på et finalebord i den $1.050 dyre Phase-turnering, der med hele 2.813 deltagere havde over $400.000 til vinderen.

Finalebord

Længe så det da også rigtig godt ud for Høgh, men kort før finalebordet begyndte det at gå ned af bakke for vores danske helt, og således kom han til finalebordet med feltets mindste stak. Det ændrede dog ikke på, at den finske leaderboard-vinder ‘ismo<3seppo’ og britiske ‘ViCiuSMaXiMu’ nåde at flyve ud af turneringen, før Høgh end samlede en spilbar hånd op.

Det gjorde han imidlertid kort efter, og var ikke sen til at sætte sine sidste 7 big blinds ind med . De flippede mod britiske ‘gordon0410’s , men da boardet løb ud , måtte Høgh tjekke ud på en syvendeplads til $57.939.

Med sit sidsteøjebliks-finalebord slutter Andreas Høgh som bedste dansker på SCOOP-High-leaderboardet som nummer 40. Vinderen blev russiske Vladimir Troyanovskiy.