Allan Bække gav ‘Timex’ baghjul på søndags-finalebord

Den canadiske highroller Mike ‘Timex’ McDonald er meget vel en af pokerens allerdygtigste turneringsspillere, men i nat fik han baghjul af Silkeborgs stolthed, da han og Allan ‘Sifosis’ Bække røg i totterne på hinanden ved den $82 dyre 6-max, hyperturbo Sunday Edition.

758 spillere havde været forbi den virtuelle tilmeldingsskranke, og det resulterede i en ganske fin præmiepulje på mere end $60.000. På mindre end to timers spil blev de skillinger fordelt mellem de 108 bedste, og da finalebordet endelig blev en realitet kort efter klokken 19.00, var både Bække og McDonald altså blandt de sidste seks.

Andreas HøghAllerede på tredjepladsen måtte den regerende verdensmester i nedstirring dog give fortabt, og overlod således den afgørende heads up-duel til landsmanden ‘The Mooks’. Heller ikke han kunne dog få skovlen under den danske supergrinder, og ultimativt lykkedes det altså Allan Bække at triumfere, og derved sikre sig førstepræmien på $10.744.

Det var imidlertid ikke det største resultat i nat. Andreas ‘Hoegh93’ Høgh formåede at spille sig på finalebordet i Sunday Warm-Up. Den bedrift kastede $21.075 af sig, efter hans desværre ikke kunne hold mod den senere tyske vinders .

Også i Sunday Million var der dansk islæt på finalebordet, da ‘pinkwins’ havde spillet sig blandt de sidste ni. Vedkommende måtte dog tage til takke med en sjetteplads og $36.652 – eller hvad der svarer til en kvart million gode, skattefri, danske kroner.