AlexKP i mandags-triumf: Vinder PokerStars’ største PLO-tour

At Alexander ‘KP’ Petersen har altid været inkarneret cashgame-spiller, er næppe nogen hemmelighed, men at han også kan manøvrere rundt med en turneringsstack, er blevet soleklart over de seneste par år. Især i favoritdisciplinen Pot Limit Omaha har han rigtig godt fat, og skrev sig sidste år ind i den eksklusive klub af danske pokerspillere, der har vundet en armbånd i WSOP-regi, da han strøg til tops ved verdensmesterskabet i PLO. I nat blev det så til endnu en Omaha-triumf – om end ikke i helt samme målestok – da han strøg til tops ved ugens dyreste firekorts-MTT, den $530 dyre Monday PLO på PokerStars.

Turneringen trak 112 entries, heriblandt tre danske drenge, og mens ‘HKH Prinsen’ og ‘johan_369963’ hurtigt måtte se sig elimineret, så lykkedes det altså ikke bare den aarhusianske pokerpro at spille sig på finalebordet, men at gå hele vejen. Heads up-duellen stod mod den britiske highstakes-spiller ‘Ahhhh Is It?’, men heller ikke han (eller hun) var et match for AlexKP, der kort efter klokken 02.00 i nat kunne strække hænderne i vejret, og glæde sig over sejren.

For sin indsats fik Alexander Petersen $14.560, hvilket med dagens kurs beløber sig til lige over 97.000 kroner. Danskerens samlede cashes på PokerStars har nu ligeledes passeret $1,5 millioner.

AlexKP sejr PLO