Se med direkte: Kortene er i luften ved Unibet Open Malta

Så er årets anden afdeling af Unibet Open Malta skudt i gang på Olympic-kasinoet i den maltesiske by St. Julians, og traditionen tro har Unibet-holdet netop fyret op for livestreamet.

Mindst to danskere er i ilden i dag, nemlig Bo Kjær Erichsen og Nicolas Storm, men mange flere kan potentielt have taget plads ved filten, da spillere som Danmarksmester Daniel ‘GodteTerkel’ Petersen, Martin Wendt og Thomas Holm alle har indløst billetten til turneringen.

Læs også: Unibet Open Malta begynder i dag: Mindst syv danskere skal i ilden

Fra livestreamets start er der dog ingen danskere i rampelyset. Det kommer der forhåbentlig som dagen skrider frem, men til gengæld har den velkendte Twitch-streamer Alan ‘Hotted89’ Widmann sat sig til bords. I går bustede tyskeren ud som første mand i Unibets livestreamede opvisnings-SNG ‘eSports Battle Royale’, som senere blev vundet af Charlotte ‘Sjlot’ Van brabander. I dag er imidlertid en ny dag, og tyske Widmann sidder stadig på startstacken på 30.000.

FT3

Der er lagt i kakkelovnen til en dejlig pokerdag fra Malta, og traditionen tro sørger Marc Convey og David Vanderheyden for, at guide dig sikkert gennem de hajfyldte farvande ved filten. God fornøjelse.